ZDROVIT - Uronat Gold x 15 cps

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 42.67 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Cele trei extracte intensifica fluxul sanguin la nivelul rinichilor, crescand diureza, fara sa mareasca si cantitatea de saruri eliminate;
Efectul celor 3 extracte este amplificat de vitamina C din compozitia lor.
Normalizeaza functionarea sistemului urinar datorita continutului de flavonoizi, taninuri si saponine regasite in extractul de Splinuta;
• Influenteaza pozitiv schimbul renal de electroliti, datorita actiunii diuretice;
• Inlesneste eliminarea metabolitilor (substante organice) nocivi din organism;
• Intensifica fluxul sanguin la nivelul rinichilor si creste diureza, dar fara duca la marirea cantitatii de saruri eliminate din organism.

Extractul de splinuta datorita continutului ei in flavonoizi, taninuri si saponine, favorizeaza functionarea optima a sistemului urinar.
Splinuta este folosita pentru a trata diferite infectii, dar si pentru a le preveni. Splinuta este utilizata pentru a trata infectiile vezicii urinare si pietrele la rinichi. Poate actiona ca un diuretic (elimina apa din organism prin cresterea cantitatii de urina). Aceasta poate avea si proprietati antiinflamatorii.
Extractul de frunze de mesteacan influenteaza schimbul renal de electroliti si are actiune diuretica (cu eliminare de acid uric). Este antiseptic urinar si intestinal, antibacterian (fata de Escherichia coli), hipocolesterolemiant, dizolva calculii urinari.
Extractul de urzica favorizeaza diureza si eliminarea metabolitilor daunatori cum ar fi ureea.

Compoziţie:

1 capsula de 530 mg contine: 250 mg extract uscat 4:1 din parti aeriene de splinuta, 100 mg de extract uscat din frunze de mesteacan cu 2,5% hiperozide si 50 mg extract uscat 4:1 din parti aeriene de urzica.

Doze şi mod de administrare:

Este indicata administrarea a 1-2 capusele de URONAT GOLD pe zi.

Formă de prezentare:

15 capsule