ZDROVIT - SlaboFicat Slim x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 49.79 44.81 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Slaboficat Slim este un supliment alimentar ce ajuta la mentinerea sanatatii ficatului, dar si a greutatii corporale optime.
Acest supliment alimentar contine:
- colina ce echilibreaza functiile hepatice si metabolismul normal al lipidelor si homocisteinei
- fructe de armurariu ce ajuta la regenerarea hepatica deoarece acestea contin circa 2% silimarina. Aceasta protejeaza ficatul de actiunea nociva a radicalilor liberi, ajuta la regenerarea hepatocitelor afectate de consumul de alimente grele, alcool sau fungotoxice.
- extrat de rizom de Curcuma longa, cu rol in protejarea si detoxifierea celulelor hepatice, mentinerea sanatatii ficatului si a concentratiilor normale de glucoza in sange.
- extrac de boabe de piper negru ce favorizeaza elimimarea de toxine din organism, prin intensificarea metabolismului lipidic.
- crom, ce contribuie la mentinerea concentratiilor normale de glucoza in sange si a metabolismului normal al macronutrientilor.

Compoziţie:

bitartrat de colină 210 mg (colină 82,5 mg); extract din fructe de Armurariu (150 mg); extract uscat de rizom de Curcuma longa 30 mg; extract de boabe de Piper-negru 5 mg; crom 20 µg (50%*).
*VNR – valoare nutritivă de referință (conf. 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Atenţionări speciale:

Contraindicat femeilor în primul trimestru de sarcină, precum și în caz de endometrită și chist ovarian. A se utiliza cu prudență în perioada alăptării, precum și la persoanele hipoglicemice/diabetice. Poate interacționa cu anticoncepționalele orale și cu unele medicamente (de ex. metronidazol).

Doze şi mod de administrare:

1 – 2 capsule pe zi, înainte de masă.