ZDROVIT - Proflexon CT x 180cpr

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 104.38 93.94 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Articulații mobile și sănătoase
Conține glucozamină, condroitina, pulbere de fructe maceșe, o bogată sursă naturală de vitamina C. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a osului și a cartilajului.
Proflexon este un supliment alimentar cu îndulcitori. Pliculețe de pudră solubilă măceșul fructat. Acesta este conceput pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani care doresc să mențină oase și cartilaje sănătoase. Conține glucozamină, condroitina, pulbere de fructe măceșe - o bogată sursă naturală de vitamina C. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a osului și a cartilajului.-

Compoziţie:

Ingrediente active:
- glucozamină 750mg sulfat 2KCL
- condroitin sulfat 100mg
- vitamina C 40mg
- pulbere 25mg fructe maceșe
- hialuronat de sodiu 20mg
Ingrediente: izomalt, regulator de aciditate: acid citric, sulfat de glucozamină 2KCL, condroițin sulfat de sodiu, aromă, acid L-ascorbic (vitamina C), pulbere de fructe de maceșe, suc uscat pudra de sfeclă roșie, îndulcitori: aspratăm (sursa fenilalanină) și acesulfam K, hialuronat de sodiu.

Atenţionări speciale:

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Utilizarea în cantități excesive poate avea un efect laxativ ușor. Nu utilizați ca un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și stil de viața sănătos. A se păstra la temperatura camerei într - un recipient etanș la îndemâna copiilor mici. A se feri de umiditate.

Doze şi mod de administrare:

1 comprimat de 2 ori pe zi

Formă de prezentare:

cut cu 180 comprimate