ZDROVIT - Prevomit Kids x 6 acadele

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 22.50 20.25 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Acadele Prevomit pentru copii sunt recomandate pentru reducerea senzatiei de disconfort (greata, ameteala), a raului de miscare (de mare, masina, rotatie) sau de altitudine.

Eficacitatea Prevomit Kids se bazeaza pe actiunea extractului de ghimbir. Raul de miscare exista si este frecvent intalnit, in special la femei si la copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Simptomele specifice raului de miscare apar foarte rar la copiii sub 2 ani.
Ingredientul magic este gingerolul, un ingredient activ din ghimbir. El actioneaza asupra tractului gastro-intestinal, dar nu interactioneaza cu sistemul nervos, deci nu prezinta efecte secundare de toxicitate.

Este demonstrat ca o jumatate de lingurita de ghimbir este cel putin la fel de eficienta ca o pastila pentru raul de masina si corespunde unei cantitati de 940 de mg de ghimbir.


Beneficii:
• Impotriva starilor de greata si voma
• Reduce disconfortul creat de raul de miscare si altitudine

Compoziţie:

Zahar, sirop de glucoza, agent de umezire - apa, corector de aciditate - acid citric monohidrat, extract din radacina de ghimbir, pulbere din suc din fructe de zmeur, aroma naturala de lamaie, colorant - curcumina.

Doze şi mod de administrare:

1 - 3 acadele pe zi.
Nu se utilizeaza la copiii cu varsta sub 3 ani.

Formă de prezentare:

6 acadele ambalate individual