ZDROVIT - Maximag x 60 + 20% gratis

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 56.78 51.10 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Magneziul are efect calmant (scade excitabilitatea fibrelor neuro-musculare, atat netede cat si striate). Contracareaza stresul si are efect protector asupra miocardului. Magneziul este esential in mentinerea echilibrului electrolitic al organismului uman si participa la diverse procese metabolice in organism.
Vitamina B6 adaugata magneziului creste asimilarea acestuia in organism, asigurandu-i o concentratie mare in plasma si o scadere a eliminarii prin urina.

Nivelul de magneziu din organism este variabil si se poate modifica in timp in functie de necesarul de magneziu si modificarile dietei si stilului de viata. Cauzele deficientei de magneziu pot fi generate si de o nevoie crescuta a organismului pentru acest element. Aceste cazuri sunt intalnite, de exemplu, la adolescenti, in cazul femeilor care alapteaza sau la femeile insarcinate. Este necesar consumul unor cantitati mai mari de magneziu si in cazul persoanelor expuse la munca fizica dificila sau la conditii de stres. De obicei, aceste persoane elimina cantitati mari de magneziu ca urmare a metabolismului crescut.

Compoziţie:

acid citric, carbonat de magneziu, citrat trisodic, izolmalt, ciclamat de sodiu, aroma de lamaie, zaharina sodica, clorhidrat de piridoxina, riboflavin-5-fosfat de sodiu;
magneziu 375mg; vitamina B6 1.4mg;

Indicaţii:

Magneziul si Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.

Doze şi mod de administrare:

1 plic pe zi, dizolvat intr-un pahar cu apa.

Formă de prezentare:

60 plicuri