WELEDA - Set cadou pentru mamici si copii

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 142.87 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Îngrijire naturală delicată. Pentru copii şi mămici.
Un cadou încântător - cu tot ce este mai bun din natură!
Loţiune de curăţare & şampon cu gălbenele 200ml - curăţă delicat capul şi corpul bebeluşului, protejând pielea înpotriva deshidratării. Extractul de gălbenele calmează şi protejează pielea, în timp ce uleiul de susan conferă căldură şi face pielea mai flexibilă. Uleiul de migdale dulci protejează pielea de influenţele exterioare. Parfumul său natural este dat de uleiurile esenţiale delicate, cu note fructale şi florale care vor înveseli bebeluşul. Nu irită ochii!
Cremă cu gălbenele pentru zona scutecului 75ml - îngrijeşte pielea sensibilă, conferă protecţie în cazul roşeţii şi iritaţiilor şi contribuie la regenerarea naturală a pielii. Dacă pielea bebeluşului este roşie şi sensibilă şi prezintă răni, Crema de gălbenele pentru zona scutecului o va linişti datorită oxidului de zinc conţinut. Crema pentru zona scutecului adaugă pielii un strat impermeabil pentru a o proteja de umezeală. Rănile din zona scutecului pot provocate şi de apariţia dinţilor.
Crema de mâini cu cătină 50ml pentru mama - este ideală pentru îngrijirea intensivă a mâinilor, ori de câte ori este nevoie. Crema este foarte repede absorbită de piele şi răsfaţă simţurile cu parfumul său proaspăt de citrice.
Produsele sunt ambalate într-o simpatică valijoară, numai bună de adăpostit ulterior micile jucării preferate!
Pentru mai multe detalii, click pe titlul fiecărui produs în parte.

Weleda. În armonie cu omul şi natura

Compoziţie:

Produse testate dermatologic. NU CONTIN materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Pentru lista completa de ingrediente, click pe titlul fiecarui produs in parte.

Ingrediente principale: galbenele, susan, migdale dulci, musetel, zinc, catina