WELEDA - Gel de dinti pentru copii

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 23.23 20.91 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Gelul de dinţi pentru copii de la Weleda a fost special conceput pentru a oferi o protecţie naturală danturii de lapte a copiilor şi pentru a menţine echilibrul natural al florei din cavitatea bucală. Gelul de dinţi este alcătuit în totalitate din ingrediente naturale care pot fi şi înghiţite.

Cum acţionează: Agentul de curăţare din Gelul de dinţi pentru copii este siliciul. Acest mineral curăţă dinţii delicat şi eficient, fără a afecta smaltul dinţilor de lapte. Extractul de gălbenele menţine gingiile sănătoase. Acest gel de dinţi nu conţine fluor, acesta putând fi obţinut în cantităţi suficiente din alimente. Spălatul regulat pe dinţi cu Gelul de dinţi pentru copii îndepărtează tartrul şi protejează dinţii în mod natural.
Indicată pentru: pentru copii începând cu apariţia primului dinţişor, pentru uz zilnic.
Sfat: Când îi cresc dinţişorii, puteţi aplica pe gingiile sale balsamul gingival de la Weleda, pentru a calma senzaţia de arsură. Balsamul are un efect răcoritor şi menţine gingiile elastice pentru a putea suporta mai bine perioada de creştere a dinţilor.


Extractul de gălbenele previne inflamaţiile şi menţine mucoasele sănătoase;
Alginatul este un agent de îngroşare din alge;
Apa are efect diluant;
Glicerina obţinută din uleiuri vegetale dă consistenţă şi luciu produsului;
Silicea din cuarţ curăţă dinţii delicat şi eficient;
Esculin, o substanţă obţinută din castanul sălbatic are efect astringent şi de fortifiere a gingiilor.
Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de mentă şi fenicul, pentru a parfuma şi conserva produsele

Mod de utilizare:

Copiii foarte mici nu îşi pot clăti încă gura. Totuşi, este important să le periaţi dinţii de la apariţia primului dinţişor. Nu e nevoie să aplicaţi un „rând" de gel, o cantitate de mărimea unui bob de mazăre fiind suficientă. Gelul de dinţi pentru copii poate fi înghiţit fără nici un pericol - datorită compoziţiei sale naturale nu vor exista efecte secundare nedorite.