WALMARK - Urinal Balance + Urinal Akut promo

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 41.32 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Urinal Akut® conține componenta activă CystiCran®, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon). Fructele de merișor sunt o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Merișorul conține și antioxidanți naturali care ajută la protecția celulelor și țesuturilor de radicali liberi.
Cantitatea de extract aferentă unei singure tablete corespunde unei cantități minime de 423 000 mg de fructe de merișor. Doza zilnică de Urinal Akut® oferă un aport garantat de proantocianidoli. Tehnologia unică de procesare a merişorului sub forma extractului CystiCran® asigură conţinutul şi calitatea substanţei active.
Urinal Akut® ajută organismul din prima zi de administrare.
Urinal Akut® nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice. În situaţia infecţiilor acute, tratate cu antibiotice, Urinal Akut® poate fi folosit în paralel cu acestea.

Dublă protecție, în special după administrarea de antibiotice. Urinal® Balance este un produs inovator pentru sănătatea femeilor, pe bază de extract de merișor (Vaccinium macrocarpon) cunoscut și sub denumirea de afin american și bacterii benefice (Lactobacillus rhamnosus). Urinal® Balance conține PACran®, un ingredient activ extras din pudră de merișor.
Merișorul este o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale, precum antioxidanți. Antioxidanții ajută la protecția țesuturilor și celulelor împotriva radicalilor liberi.
Doza zilnică de Urinal® Balance conține 1 miliard de bacterii benefice vii.

Compoziţie:

Urinal Akut® : Proantocianidoli din merişor(Vaccinium macrocarpon):36,0 mg
(extract standardizat; echivalentul unei cantităţi de min. 423.000 mg de fructe de merişor)
Urinal® Balance: Porția zilnică recomandată (2 capsule)conține:
PACran® (Vaccinium macrocarpon) 500,0 mg
Conținut minim de proantocianidoli 36,0 mg
Lactobacillus rhamnosus 1,0.109 CFU

Doze şi mod de administrare:

Urinal Akut : Ca supliment alimentar, o tabletă pe zi, luată cu o cantitate suficientă de lichid.
Doza zilnică de Urinal Akut oferă un aport garantat de proantocianidoli, substanţe cu eficacitate dovedită ştiinţific care, în această concentraţie standardizată, previn aderarea bacteriilor de pereţii uretrei şi ai vezicii urinare, în special a Escherichia coli.
Urinal® Balance: Ca supliment alimentar, 2 capsule pe zi, luate cu o cantitate suficientă de lichid.