WALMARK - Proenzi Artrostop Rapid x 180

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 245.48 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

ArtroStop® RAPID+ este cel mai eficient și inovator produs din gama ArtroStop.

ArtroStop® RAPID+ conţine Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conține, de asemenea, glucozamin sulfat și condroitin sulfat - substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare – precum și complexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.

Glucozamin sulfat și condroitin sulfat sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane. Boswellin®-ul contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor.

Complexul ExPur este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare. Vitamina C participă la formarea normală a colagenului pentru funcționarea oaselor și articulațiilor.

Indicaţii:

Boswellin® ajută la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor
Vitamina C sprijină formarea colagenului folosit în funcționarea normală a cartilajelor și oaselor
Glucozamina și controitina sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive
Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare; este recomandat în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate în exces)
ArtroStop® RAPID+ este cel mai eficient și inovator produs din gama ArtroStop.

Doze şi mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă de 3 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni, pentru eficiență optimă.

Formă de prezentare:

180 tablete