WALMARK - Proenzi ArtroStop Intensive x 120

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 198.99 179.09 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Compoziţie:

glucozamin sulfat *2KCI (din crustacee), agenți anti-aglomeranți: celuloză microcristalină, carbonat de calciu, talc; extract de S. alba, condroitin sulfat, extract de Curcuma longa, stabilizatori: hidroxipropil metilceluloză, carboximetilceluloză, stearat de magneziu; coloranți: dioxid de titan, oxid de fier; extract de Boswellia serrata, extract de Piper nigrum, acid L-ascorbic, agent de umezire: glicerol; gluconat de mangan, collagen tip II.

Indicaţii:

Complex de nutrienti cu absorbtie ridicata pentru articulatii . Proenzi ArtroStop Intensive actioneaza astfel incat fiecare miscare sa fie benefica pentru corpul dumneavoastra. Compozitia sa a fost dezvoltata pe baza unei expertize minutioase a nutritiei articulatiilor si buna cunoastere a sistemului musculo-scheletic. Extractele din tradiționalul S. alba, împreună cu Curcuma longa, utilizate în Ayurveda, contribuie la menținerea sănătății și flexibilității articulațiilor. Extractul din Boswellia serrata ajută la funcționarea normală a articulațiilor.
Conține o combinație de 3 componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare , evaluate de către experți: colagen tip II, glucozamin sulfat și condroitin sulfat.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor și a cartilajului.
Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.

Contraindicaţii:

A nu se administra copiilor sub vârsta de 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Doze şi mod de administrare:

Adulti : 1 tableta de 2 ori pe zi dupa mese luata cu o cantitate suficienta de lichid. Copii peste varsta de 12 ani : 1 tableta pe zi.

Păstrare:

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25° C.

Formă de prezentare:

120 comprimate

Sfatul farmacistului:

Perioada recomandata de administrare este de 2 luni de 3 ori pe an. Produsul poate fi administrat in mod continuu pentru eficienta maxima.