VITACARE PROFEMINA x 30 cps

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 25.03 22.53 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Beneficii:

- reprezinta o cale naturala de substitutie fitoestrogenic
- utila pentru a combate durerile menstruale
- previne aparitia fibromului uterin
- reduce sau elimina simptomele tipice sindromului pre-menstual si efectele menopauzei cum ar fi: bufeuri, transpiratie, dureri de cap, ameteli, palpitatii, spasme uterine, iritabilitate, nervozitate, insomnie, depresie, vagin uscat, diaforeza
- efecte benefice in mentinerea unor ovare sanatoase .

Actiune :

Datorita extractului de Cimicifuga racemosa, produsul ProFemina poate reprezenta o cale naturala de substitutie fitoestrogenica avand o actiune similara estrogenului ovarian fara a prezenta riscurile terapiei hormonale alopate.

Compoziţie:

Extract din radacina de Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) 350mg/cps
Excipienti: amidon, silicagel micronizat

Indicaţii:

Profemina este folosita pentru a combate durerile menstruale, durerile de nastere, durerile musculare, artrita, afectiuni ale cailor respiratorii si muscaturi de sarpe. Efectele benefice ale plantei Cimicifuga racemosa se datoreaza compozitiei de fitoestrogeni, care au efect de echilibrare a nivelului de estrogen.

Nu prezinta efecte adverse si in plus poate fi administrata si femeilor cu cancer uterin si de san, boli determinate de cresterea numarului de estrogeni. S-a constatat ca poate inhiba dezvoltarea celulelor tumorale. Cimicifuga s-a dovedit a fi antidepresiva, combatand un simptom frecvent in menopauza.

Cimicifuga Racemosa previne aparitia fibromului uterin, reduce sau elimina simptomele tipice sindromului pre-menstual si efectele menopauzei cum ar fi: bufeuri, transpiratie, dureri de cap, ameteli, palpitatii, spasme uterine, iritabilitate, nervozitate, insomnie, depresie, vagin uscat, diaforeza.

Pe langa efectele de mai sus, studiile au aratat ca Profemina poate sa mai aiba efecte benefice in mentinerea unor ovare sanatoase, efecte antiasmatice, antifungale, antibacteriene si de protectie cardiovasculara in special in cazul femeilor la menopauza.

Contraindicaţii:

Nu se administreaza copiilor mici, femeilor însarcinate sau care alapteaza. Nu se recomanda asocierea de Profemina cu produse antihipertensive si produse ce au in compoziţie fier.

Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada îndelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Doze şi mod de administrare:

1 capsula /zi, la pranz sau seara.

Formă de prezentare:

30 capsule