VICHY - Idealia Crema de Noapte P50ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 124.95 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Vichy a indentificat un complex de ingrediente active care actioneaza asupra ciclurilor nocturne de reparare a calitatii pielii: VITAMINA B3 + ULEIURI REPARATOARE (restaurarea barierei cutanate), LHA (eliminarea celulelor moarte), ACID GLICIRIZIC + ACID HIALURONIC (regenerare celulara), CAFEINA (stimularea microcirculatiei).


Eficacitatea sa este dovedita clinic pe femei care dorm insuficient sau au o calitate scazuta a somnului: la trezire, pielea este vizibil revitalizata, odihnita, proaspata si luminoasa, ca dupa un somn bun. Este ideala.

Pentru toate tipurile de piele, chiar si cea sensibila. Formula hipoalegenica, fara parabeni, testat sub control dermatologic pe piele sensibila. Cu Apa Termala Vichy, calmanta, regeneranta sau fortifianta.

Textura de gel-balsam, proaspata si invaluitoare, pentru o experienta senzoriala. Parfumul sau este inspirat din notele relaxante ale ceaiului verde si ale iasomiei.

Mod de utilizare:

Aplicati produsul pe intreaga fata, seara, inainte de culcare. Pentru relaxarea fetei, utilizati tehnici de masaj in timpul aplicarii.