URIFAR - infectii tract urinar

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 97.88 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Urifar este un produs pentru reglarea funcționării tractului urinar. Conține D – manoză care este un zahăr natural (monozaharidă), epimer al glucozei. În plus, Urifar conține și extract de rodie (Punica Granatum).
Bacteriile Esherichia coli se prind de D-manoză, eliminându-se astfel împreună. D-manoza previne astfel atașarea bacteriilor de pereții vezicii urinare. Extractul de rodie are un efect natural antibiotic împotriva mai multor tipuri de bacterii care produc infecții ale tractului urinar inferior.

Compoziţie:

Urifar® conține un ingredient natural inovator D-manoza care este numărul unu în lume în prevenirea infecțiilor urinare.
Bacteriile E. coli se prind de D-manoză, care este un zahăr natural, și se elimină împreună. D-manoza previne astfel prinderea bacteriilor de pereții vezicii urinare. Imediat după 30 de minute veți scăpa de senzația de arsură care însoțește infecția.
În plus, Urifar® mai conține extract de rodie care are un efect natural antibiotic împotriva multor tipuri de bacterii care produc infecții ale tractului urinar inferior.
Acțiunea Urifar este îndelungată deoarece metaboliții complexului de polifenol rămân în vezica urinară chiar 2 până la 4 zile de la ingerare. Astfel că bacteriile nu pot opune rezistență complexului de polifenol. Metaboliții acționează ca un antibiotic natural împotriva multor tipuri de bacterii care provoacă infecții urinare.
Urifar este prezentat în formula inovatoare de granule pe care le amestecăm cu lichide, rezultând astfel o băutură cu gust plăcut pe care nu trebuie decât să o consumăm.

Indicaţii:

Previne depunerea bacteriilor pe pereții vezicii urinare
Elimină bacteriile din organism
Antibiotic natural
Ameliorează simptomele infecției urinare

Mod de utilizare:

înainte de administrare să vă goliți vezica
să dizolvați 1 plic de produs într-un pahar cu apă
administrați produsul pe stomacul gol
beți multă apă pe tot parcursul zilei
îmbunătățim efectul preparatului prin administrarea concomitentă de vitamina C care reduce pH-ul urinei și împiedică astfel formarea de condiții favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor.

Formă de prezentare:

Produsul conține 14 plicuri cu granule