TINCTURA ANTIALCOL

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 15.67 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Beneficii:
Tinctura Antialcool este adjuvanta in tratamentul alcoolismului cronic si acut, migrene si tulburari de memorie caracteristice dependentei de alcool. Tratamentul trebuie insotit de o alimentatie sanatoasa, de odihna corespunzatoare si de o vointa puternica. Produsul provoaca dezgust si aversiune fata de alcool.Energizanta, vitaminizanta, sedativa nervoasa, antidepresiva, depurativa, calmanta al dorintei de a consuma bauturi alcoolice.

Adjuvant in cura de dezintoxicare etanolica, intarirea organismului pentru a face fata acestei perioade critice pentru persoana respectiva.

Compoziţie:

Sunatoare-(Hypericum perforatum), fructe de Catina-alba-(Hippophae rhamnoides), Pedicuta-(lycopodium clavatum), frunze de Papadie-(Taraxacum officinale), radacina de Brusture-(Arctium lappa), scoarta de Salcie-(Salix alba), Cimbrisor-(Thymus serpyllum), alcool etilic din cereale min 35% vol.

Doze şi mod de administrare:

Pentru adulti, 1 lingurita Tinctura Antialcool de 3 ori pe zi, dizolvata in Ceai Antialcool. Cura este de lunga durata. In tratament se poate asocia cu capsule Antialcool.

Formă de prezentare:

50 ml.