THEALOZ - duo gel 30 UD unidoze

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 76.50 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Thealoz Duo poate fi administrata direct in ochi sau pe lentilele de contact.
Thealoz Duo este recomandat in cazurile de senzatii de disconfort,intepaturi sau iritatie la nivel ocular.

Aceste simptome pot fi cauzate de factori externi cum ar fi vant,fum,poluare,praf,vreme insorita sau rece,caldura uscata,aer conditionat,calatorii cu avionul,ore prelungite de lucru in fata ecranului unui calculator.
Dat fiind ca nu contine conservanti ,Thealoz Duo asigura o protectie optima a tesutului ocular si,de aceea,poate fi utilizat si de utilizatorii de lentile de contact,indiferent de tipul acestora.Produsul ofera imediat o senzatie ca confort care dureaza toata ziua.

Thealoz Duo este o solutie oculara apoasa sterila,fara conservanti,izotona si cu un pH neutru.
Principalele sale ingrediente sunt trehaloza,o trizaharida prezenta in multe plante si animale,si hialuronatul de sodiu,o polizaharida prezenta in mod natural la nivelul ochiului.

Caracteristicile fizico-chimice ale trehalozei ii confera proprietati protective,antioxidante si hidratante.Din aceste motive,ea reprezinta un element esential in cadrul mecanismului anhidrobiotic observat observat la anumite micro-organisme(o stare metabolica redusa care le permite acestora sa supravietuiasca deshidratarii).

Trehaloza are,de asemenea,si proprietati care potenteaza protejarea si stabilizarea membranei celulare,prin prevenirea alterarii proteinelor si a deteriorarii lipidelor,ca si proprietati anti-oxidante.
Hialuronatul de sodiu este o polizaharida naturala prezenta in ochiul uman,cu proprietati de retinere a apei.Importantele sale proprietati de retinere a apei duc la un nivel crescut de hidratare si lubrefiere a supraftei corneene.Mai mult decat atat,proprietatile sale bioadezive confera produsului o mai buna aderenta la suprafata ooculara ceea ce permite o actiune de durata si reduce timpul de vindecare a epiteliului cornean.
Astfel,datorita combinatiei unice de trehaloza si hialuronat de sodiu,Thealoz Duo ofera protectie,hidratare si lubrefiere suprafetei oculare pe o perioada lunga de timp si cu un confort maxim.

Doze şi mod de administrare:

O picatura in fiecare ochi,de 4 pana la 6 ori pe zi.Thealoz Duo poate fi utilizat in paralel cu purtarea lentilelor de contact.