TEST de Sarcina - din ziua a 8-a "Viola"

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 38.46 34.61 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Rezultate clare dupa doar 8 zile de la conceptie

Acest test ''Viola'' este extrem de sensibil, detectand gonadotropina corionica (hCG) in urina, la nivele joase de pana la 5IU/L. Ofera un indicator de sarcina inca din stadiile incipiente si poate fi folosit chiar inainte de termenul la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia (poate fi utilizat la 8 zile de la conceptie).Se recomanda testarea dimineata, cu prima urina din zi, intrucat atunci este cel mai ridicat nivel al hormonului de sarcina hCGInformatii despre rezultatul testuluiIn timpul sarcinii, hormoni cum sunt hCG, estrogenul si progesteronul permit fatului si sarcinii sa se dezvolte normal. Nivelul de hCG in urina pentru o femeie sanatoasa, care nu este insarcinata este sub 3IU/L (unitati internationale per litru). In timpul sarcinii, nivelul hCG creste inca din primele zile dupa conceptie si ajunge la valori in jur de 230000IU/L pana in saptamana 10 de sarcina. Acest test ofera un indicator de sarcina de indata ce nivelul dvs. de hCG din urina depaseste 5IU/L. Desi incidenta este foarte scazuta, ca in situatia celor mai multe teste medicale, pot exista si rezultate false.Motive pentru un rezultat negativ fals:

- valorile hCG pot creste diferit in cazuri individuale si poate fi prea scazut pentru a fi detectat stadiile initiale ale sarcinii

- daca urina este foarte diluata, poate reda un rezultat negativ.Motive pentru un rezultat pozitiv fals – cand doctorul constata ca nu sunteti insarcinata.

- un numar considerabil de sarcini esueaza in primele doua saptamani. Aceasta poate duce la rezultate inselatoare

- testul nu poate distinge intre o sarcina normala si una ectopica. In ambele situatii pot aparea rezultate pozitive eronate.

- La femeile care nu sunt insarcinate, nivelul hCG ajunge la apogeu la mijlocul ciclului menstrual si in situatii rare poate fi apropiat de nivelul limita pentru detectare.

- Unele tumori produc hCG („hCG fantoma”) si ar putea fi interpretat ca o sarcina.

- Tratamentele pentru infertilitate implica injectii cu hCG si pot provoca un nivel ridicat de hCG in urina, afectand astfel rezultatul testului.Femeile aflate la perimenopauza produc nivele ridicate de hCG. Totusi, cantitatile sunt in mod normal sub limita de detectie a testului.

Medicatia sau boala, de ex. boala trofoblastica pot afecta nivelul de hCG si poate duce la rezultate incorecte. Pastilele contraceptive nu afecteaza rezultatul in nici un fel.Cititi cu atentie si in totalitate aceste instructiuni de utilizare inainte de a deschide plicul si de a incepe testul.