TALITHA spray subling 50ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 64.90 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Talitha este un spray sublingual cu fitoestrogen (Trans-Resveratrol), Vitamina D3 si Vitamina E pentru simptomele climacterice in perioada de premenopauza.
Talitha este alternativa sigura a terapiei de substitutie hormonala.
Reduce simptomele climacterice de tipul: bufeurilor, transpiratiilor nocturne, palpitatiilor, nervozitatii, iritabilitatii, atrofiei progresive a mucoasei genito-urinare.
Protejeaza sistemul cardiovascular, sistemul nervos si sistemul osos.
Stimuleaza imunitatea si stopeaza imbatranirea cutanata.

Resveratrolul este o substanta naturala extrasa din radacina de Polygonum cuspidatum, cea mai bogata sursa naturala de Resveratrol. Resveratrolul amelioreaza simptomele sindromului climacteric, inclusiv simptomele vasomotorii si osteoporoza, reducand astfel riscurile asociate menopauzei. Resveratrolul este un fitoestrogen puternic care poate fi utilizat ca alternativa a terapiei de substitutie hormonala.
Datorita mecanismului sau de actiune este util in tulburarile hormonale ce pot surveni la menopauza: bufeuri, transpiratii nocturne, palpitatii, nervozitate, iritabilitate, atrofie progresiva a mucoasei genito-urinare si imbatranire cutanata. Resveratrolul si vitamina D3 actioneaza sinergic cu efecte benefice asupra densitatii osoase si a fluctuatiilor de greutate din timpul menopauzei.

Este un puternic blocant al radicalilor liberi si astfel prezinta un puternic efect antioxidant prin impiedicarea formarii radicalilor liberi dar si prin blocarea actiunii acestora.
Stimuleaza proliferarea osteoblaselor. O serie de studii clinice au demonstrat ca asocierea Resveratrolului cu vitaminele determina un efect anti-oxidant superior aceluia dat de administrarea singulara a vitaminelor. Vitamin E potenteaza efectul antioxidant al Resveratrolului. Resveratrolul are si o actiune anti-inflamatoare puternica si efect vasoprotector.

Vitamina D3 este o vitamina liposolubila bio-sintetizata, care contribuie la absorbtia/utilizarea calciului si fosforului la nivelul intestinului, precum si la mentinerea concentratiilor normale in sange. Stimuleaza absorbtia calciului si a fosforului la nivel intestinal si regleaza nivelurile de calciu din sange, mentinand mineralizarea osoasa, in special in cazul decalcifierii ce apare la menopauza.
Vitamina E (tocoferol) Vitamina E este o vitamina liposolubila, care se extrage la rece, in principal din uleiuri vegetale. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, avand efect anti-imbatranire prin utilizarea corespunzatoare a acidului linoleic.

Compoziţie:

Trans-resveratrol, Vitamina E Si Vitamina D3.

Doza zilnica (9 pulverizari) contine: trans-resveratrol 8.5 mg, vitamina D3 12 μg (400 IU, 200% RDA) si vitamina E 10 mg (100% RDA).

Doze şi mod de administrare:

Cate 4-5 pulverizari sublinguale de 2 ori pe zi (9 pulverizari/zi echivalent a 1,7 g produs).
Produsul trebuie sa se pulverizeze sub limba. A nu se inghiti cateva secunde dupa administrare.
Doza zilnica (9 pulverizari) contine: trans-resveratrol 8.5 mg, vitamina D3 12 μg (400 IU, 200% RDA) si vitamina E 10 mg (100% RDA).

Formă de prezentare:

50 ml