SUPRADYN ENERGY Coenzima Q10 x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 65.30 58.77 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Supradyn Energy este un complex de multivitamine, minerale si coenzima Q10 care te incarca cu energie!
Vitaminele si mineralele sunt catalizatori esentiali in procesul natural de producere a energiei.
Supradyn Energy contine vitaminele si mineralele esentiale pentru a-ti mentine nivelul energetic pe parcursul intregii zile. Asigurarea combinatiei potrivite de vitamine si minerale este cruciala: lipsa unuia sau a mai multor componente determina intreruperea lanturilor metabolice necesare producerii de energie.
In mod special, vitaminele din complexul B si anumite minerale implicate in producerea energiei trebuie reinnoite in mod constant. Supradyn Energy contine in concentratii ridicate acesti micronutrienti care se pierd datorita stilului de viata activ. Supradyn Energy te incarca cu energie.

Compoziţie:

Supradyn Energy are o compozitie complexa si echilibrata atat in vitamine hidrosolubile (complexul de vitamine B si vitamina C) cat si liposolubile (vitaminele A,D, E si K) la care se adauga mineralele, oligoelementele si coenzima Q10. Vitaminele hidrosolubile sunt continute intr-o proportie de trei ori mai mare decat doza zilnica recomandata (RDA), gradul de absorbtie crescand astfel.


VITAMINE Mg/ cpr %DZR*
Vitamina A 800 μ 100
Vitamina B1 3.3 mg 300
Vitamina B2 4,2 mg 300
Nicotinamida 48 mg 300
Acid pantotenic 18 mg 300
Vitamina B6 2 mg 143
Acid folic 200 μ 100
Vitamina B12 3 μ 120
Biotina 50 μ 100
Vitamina C 180 mg 225
Vitamina D 5 μ 100
Vitamina E 12 mg 100
Vitamina K1 25 μ 33
MINERALE
Calciu 120 mg 15
Magneziu 80 mg 21,3
Fier 14 mg 100
Cupru 1000 μ 100
Iod 150 μ 100
Zinc 10 mg 100
Mangan 2 mg 100
Seleniu 50 μ 90,9
Molibden 50 μ 100
Alta substanta
Coenzima Q10 - 4.5 mg - nespecificata
*Doza Zilnica Recomandata in conformitate cu Directiva UE privind etichetarea produselor nutritionale.

Indicaţii:

Un comprimat de Supradyn Energy pe zi acopera necesarul de numeroase vitamine, minerale si oligoelemente pentru functionarea in conditii optime a organismului.
Supradyn Energy se recomanda:
- in cazul carentelor de vitamine si minerale de diferite cauze;
- in situatii de necesitati crescute si / sau aport insuficient: perioada de crestere, sarcina, alaptare, persoane in varsta, convalescenta, diete alimentare restrictive, efort fizic, fumatori.

Doze şi mod de administrare:

Se recomanda adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani.
Doza recomandata este de un comprimat efervescent / filmat pe zi. Pentru o absorbtie mai buna, in special a vitaminelor liposolubile, este recomandat sa se ia un comprimat Supradyn Energy in timpul micului dejun sau in timpul pranzului ca parte din rutina zilnica. Datorita profilului sau ridicat de siguranta, Supradyn Energypoate fi administrat zilnic, pe perioade mai lungi de timp. Este recomandat insa sa nu se depaseasca doza zilnica recomandata si sa nu fie folosit ca inlocuitor al unui regim alimentar echilibrat.
Avand in vedere factorii diferiti care afecteaza nivelul de vitamine din organism, un produs multivitaminic nu poate avea acelasi efect imediat pe care il au analgezicele de exemplu. Mai degraba, multivitaminele ar trebui consumate regulat, pe o perioada mai lunga de timp, pentru a obtine un nivel optim al vitaminelor in organism. Perioada necesara pentru a atinge acest obiectiv este foarte mult influentata de conditiile individuale si de varsta.
Este recomandat sa se administreze Supradyn Energy in timpul sau imediat dupa masa. Astfel, absorbtia vitaminelor hidro- si liposolubile din compozitia Supradyn Energy este garantata. Administrarea Supradyn Energy pe stomacul gol conduce la o ineficienta absorbtie a vitaminelor liposolubile.

Formă de prezentare:

Cutie cu 30 de comprimate filmate.