SINUPRET R x 50

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 45.50 43.23 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Sinupret drajeuri este un medicament din plante pentru tratamentul inflamatiilor acute si cronice ale sinusurilor paranazale.Este indicat copiilor de varsta de 6 ani,adolescentilor si adultilor.

Compoziţie:

Un drajeu Sinupret contine: pulbere de Radix Gentianae 6 mg, Flores Primulae cum Calycibus 18 mg, Herba Rumicis 18 mg, Flores Sambuci 18 mg, Herba Verbenae 18 mg.

Indicaţii:

Sinuzite acute si cronice, rinosinuzite, bronsite; profilaxia contra infectiilor in sindroamele bronsitice; cefalee, dureri de cap de cauza sinusala.

Atenţionări speciale:

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.Sinupret drajeuri nu trebuie administrat in timpul sarcinii si perioada de alaptare decat dupa o evaluare stricta a raportului risc-beneficiu de catre medic.

Doze şi mod de administrare:

Adulti: 2 tablete de 3 ori pe zi
Copii de scoala: 1 tableta de 3 ori pe zi

Deoarece nu exista date adecvate privind utilizarea acestui medicament la copii cu varsta sub 6 ani,Sinupret drajeuri nu trebuie administrat la aceasta grupa de varsta.

Drajeurile se inghit intregi,cu o cantitate de lichid.Sinupret poate fi administrat in timpul mesei,cu o cantitate de lichid,sau independent de mese.Daca aveti un stomac sensibil,este recomandat sa luati Sinupret dupa mese.

Daca ati luat mai mult Sinupret drajeuri decat trebuie,va rugam sa informati medicul,care va decide asupra oricaror masuri necesar.Este posibil ca reactiile adverse mentionate mai sus sa fie mai pronuntate.

Reacţii adverse:

Au fost raportate cazuri foarte rare de tulburari gastrice sau reactii de hipersensibilitate (exantem si dispnee).

Formă de prezentare:

Cutie cu 50 de drajeuri