SILITHOR x 60 hepatoprotector

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 49.46 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

r : L-metionina, L-cisteina si silimarina. L-metionina este un aminoacid esential care nu poate fi sintetizat in organism; prin urmare este nevoie de surse externe pentru asigurarea necesarului zilnic. L-cisteina este un aminoacid important in sinteza glutationului cu rol vital in eliminarea toxinelor. L-metionina si L-cisteina, singurii aminoacizi sulfurati din organism, au rol in protejarea celulelor umane din diverse organe prin implicare in reactiile de transformare a toxinelor in compusi usor de eliminat si prin actiune antioxidanta. Silimarina se regaseste sub forma de extract standardizat, obtinut din semintele plantei Silybum marianum, cunoscuta si sub denumirea de armurariu sau Milk thistle. Folosirea unui extract standardizat de armurariu asigura dozarea exacta a silimarinei in Silithor si, astfel, se mentin constante pentru fiecare administrare efectele benefice ale produsului.

Indicaţii:

supliment alimentar hepatoprotector, hepatoregenerator si antioxidant din portofoliul companiei antibiotice. Protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (rol antioxidant) , protejeaza celulele hepatice prin stabilizarea permeabilitatii membranei celulare , sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice , fluidifica si favorizeaza eliminarea bilei ajutand functionarea normala a digestiei , imbunatateste metabolismul si digestia.

Doze şi mod de administrare:

la adulti se recomanda care cate 1-2 capsule/zi, timp de 1- 3 luni,cu o cantitate suficienta de apa. Suplimentulul alimentar Silithor poate fi utilizat in dietele vegetariene.

Formă de prezentare:

60 comprimate