SENDO Smart Tensiometru incheietura

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 259.67 233.70 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Durabilitatea Sendo într-unul din cele mai compacte tensiometre

Tensiunea arterială se modifică adesea prin influenţa diferiţilor factori. Câteodată se impune să o verificaţi şi să nu vă aflaţi acasă. Cel mai adecvat în astfel de situaţii este Sendо SMART – un tensiometru compact, ce răspunde cerinţelor de calitate şi durabilitate ale mărcii Sendо.

Dimensiunile acestuia permit transportarea lui în poşetă sau într-un buzunar mai mare. Caracterul compact al Sendо SMART еste combinat cu o întrebuinţare extraordinar de facilă. Tensiometrul este prevăzut doar cu un buton: apăsaţi - măsoară.

Sendо SMART еste dotat şi cu un sistem unic PROTECT pentru protecţia vaselor de sânge subţiri de la încheietura mâinii.

Sendо SMART еste adecvat persoanelor cu vârste sub 45 de ani! Vasele de sânge îşi modifică structura în timp. Aceasta este cauza pentru care măsurarea tensiunii în zona încheieturii să indice un rezultat exact în cazul persoanelor cu vârste de peste 45 de ani. Pentru acestea se recomandă ca măsurarea să se efectueze în zona braţului, acolo unde vasele de sânge sunt considerabil mai mari, iar modificările nu influenţează foarte mult rezultatul măsurării.

Măsurare exactă, chiar şi în cazul existenţei aritmiei
Indicatorii tensiunii arteriale pot fi influenţaţi de foarte mulţi factori şi situaţii. De aceea, avantajul de a avea Sendо SMART la îndemână este extrem de preţios. Sendо SMART indică un rezultat exact, menţionând limita superioară şi inferioară a tensiunii măsurate, precum şi pulsul. În plus, tensiometrul inteligent Sendо SMART indică şi existenţa aritmiei. Pe display apare un simbol mic, care vă informează cu privire la existenţa unei astfel de stări, pentru a putea reacţiona la timp. Aveţi posibilitatea de a compara rezultatele cu scala OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) în partea stângă a display-ului, pentru a vă convinge dacă tensiunea dumneavoastră este mare, normală sau mică. Indicatorii înregistraţi în mod automat se memorează cu ajutorul funcţiei speciale „Memorie” а tensiometrului.

Un tensiometru excelent cu deservire excelentă
Avantajele celui mai compact tensiometru Sendо sunt completate şi de o deservire de top a clienţilor. Aceasta include o garanţie completă unică de 5 ani ce acoperă toate elementele produsului.

Avantajele tensiometrului Sendo Smart:
Tehnologie japoneza, testata clinic, de mare exactitate
Masurarea tensiunii si informarea in cazul artimiei cardiace
Usor de utilizat – Senso Smart are un singur buton
Sistemul Protect – sistem destinat protectiei arterelor sangvine