Scutec textil cu buzunar Baba+Boo, BooBerries

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 67.00 60.30 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Scutecele Baba+Boo sunt foarte simple de folosit și sunt foarte comode pentru fundulețul bebelușului vostru.

Sunt mărime unică, deci proiectate pentru a fi folosite de la naștere (3.5 kg) și până la renunțarea la scutece. Sistemul de capse crește o dată cu bebelușul făcând să fie bune și pentru nou-născuți, și pentru cei de 3 ani.
Sunt scutece cu buzunar.
Au un strat exterior rezistent la apă, care reține înăuntru toată umezeala. Buzunarul, stratul de lângă bebeluș, este fabricat din polar moale.
Fiecare scutec are și două absorbante mari din microfibră. Pentru bebelușii mai mici se folosește doar un insert, pe care îl puteți și îndoi pentru o mai bună potrivire.
Elasticul din talie și de la picioare protejează foarte bine împotriva scurgerilor.
Închiderea cu capse este sigură pentru a nu fi desfăcută de copil.
Capsele verticale reglează mărimea scutecului.
Se usucă foarte ușor.
Fabricate în Marea Britanie din materiale testate fără chimicale, în condiții de muncă umane, sigure, unele produse fiind create de alte mame-entrepreneur.


Cum se folosesc?

Pur și simplu introduceți inserturile în buzunar, reglați din capse dimensiunea dorită pe copil, în lungime (acțiune pe care o faceți rar, când vi se pare că bebelușul a mai crescut), și puteți apoi folosi scutecul la fel de ușor ca unul de unică folosință, cu deosebirea că aveți de prins capse în locul benzilor de velcro.Cum se spală?

Înainte de prima folosire absorbantele trebuie spălate de câteva ori pentru a li se mări capacitatea de absorbție.

După folosire, dacă există murdării solide le aruncați la wc. Puteți și limpezi ușor scutecele folosite, dar nu e necesar. Apoi păstrați scutecele murdare într-o găleată sau un sac pentru scutece până când le spălați. La mașina de spălat selectați un ciclu lung cu prespălare și limpezire suplimentară. Se spală la maxim 40 de grade cu jumătate din cantitatea de detergent recomandată. Uscați la aer.