RELAXIREM FORTE

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 23.20 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Valeriana (Valeriana officinalis) este o plantaperena, prezenta in aproape toata Europa. Partea plantei care se foloseste este radacina. Radacinile contin mai mult de 1% uleiuri esentiale, in mare parte acid izovalerianic.
Valeriana este recomandata in stari de iritabilitate, nervozitate, emotiile dinaintea unui examen, tulburari de somn, palpitatii, probleme cardiace pe fond nervos, stare de tensiune in perioada menopauzei.
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) provine din regiunile cu climat tropical din America de Sud, Asia, Polinesia. Planta intreaga este folosita pe scara larga ca: sedativ, antispastic si tonic nervos, induce o stare de somn odihnitor, de buna calitate. Reduce starile de iritabilitate, tensiune psihica, stres, insomnie, nevralgie, tahicardie.
Menta (Mentha piperita) imbunatateste digestia si calmeaza durerile de cap. Calitatile sale si aroma au fost apreciate de secole si era foarte populara la greci si romani. Planta are proprietati antiseptice, analgezice si antispastice, fiind eficienta in colici abdominale, flatulenta, greturi, varsaturi. Este recomandata si in simptome ale racelilor, astm sau bronsite. Uleiul de menta calmeaza durerile de cap si migrenele.
Roinita (Melissa officinalis) era folosita in secolul al X-lea la prepararea unui tonic care alunga melancolia. Roinita atenueaza majoritatea tulburarilor digestive atat prin actiunea antispasmodica si de stimulare a vezicii biliare, cat si prin tendinta de a preveni balonarile si flatulenta. Roinita este folosita in stari de nervozitate, epuizare nervoasa sau surmenaj, in cazul problemelor respiratorii datorate gripei sau guturaiului.

Compoziţie:

-Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) cu peste 0,8% acid valerianic - 125 mg,
-Extract de Passiflora / Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) cu 3.5% flavone exprimate in vitexină - 62,5 mg,
-Extract din frunze de Mentă (Mentha piperita) - 25 mg,
-Extract de Roiniţă (Melissa officinalis) cu 2% flavone - 25 mg.

Indicaţii:

-anxietate
-hiperexcitabilitate nervoasa
-stres
-tulburari de somn

Precauţii:

Poate afecta reflexele conducatorilor auto sau ale persoanelor care manipuleaza utilaje.

Interacţiuni:

In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs.
Acest produs poate fi utilizat concomitent cu alte sedative de sinteza numai la recomandarea medicului.

Atenţionări speciale:

Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.
Nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii.
Nu este recomandat persoanelor cu intoleranta la lactoza.

Doze şi mod de administrare:

-În stările de nervozitate, stres, surmenaj se recomandă câte 1-2 comprimate drajefiate de 2 -3 ori pe zi.În tulburări de somn se recomandă 1-2 comprimate drajefiate cu o oră înainte de culcare.

Păstrare:

A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina.

Formă de prezentare:

30 cpr