REFFLOR Forte adulti - capsule

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 28.60 25.74 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Datorita concentratiei ridicate de bacterii vii (10 miliarde) Refflor Forte Adulti actioneaza benefic in perioada de acutizare a simptomatologiei din sindromul colonului iritabil, pentru refacerea florei intestinale afectate si ajuta la asigurarea unui tranzit intestinal normal prin normalizarea scaunelar prea dese sau prea rare si imbunatatirea starii generale a organismului.
Refflor Forte Adulti se recomanda si in asociere cu tratamentul cu antibiotice orale, datorita capacitatii de a reface flora intestinala, precum si dupa terminarea unui tratament antibiotic, pentru normalizarea echilibrului intestinal. De asemenea, contribuie la cresterea imunitatii generale a organismului.

Compoziţie:

1 capsula Refflor Forte Adulti contine 10 miliarde de culturi vii de:
Bifidobacterium bifidus – 15%
Lactobacillus acidophilus – 60%
Lactobacillus casei – 25%

Doze şi mod de administrare:

In perioada de acutizare a simptomatologiei din sindromul colonului iritabil se recomanda administrarea unei capsule pe zi pentru refacerea florei intestinale afectate.
In cazul diareei calatorului se recomanda administrarea unei capsule pe zi pentru refacerea florei intestinale afectate pe toata durata calatoriei.

Formă de prezentare:

10 capsule