PROFECUND B 1+1 pachet promotional x 30caps

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 134.62 121.16 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Beneficii

Amelioreaza problemele de fertilitate masculina (azoospermie, astenospermie, oligospermie, teratospermie)
Sporeste productia de lichid seminal la barbati
Mareste capacitatea de rezistenta la stresul fizic si mental, conditie esentiala pentru mentinerea in bune conditii a functiilor testiculare si a capacitatii reproductive
Imbunatateste dinamica si performanta intima la barbati.

ProFecund B stimuleaza fertilitatea masculina si sprijina normalizarea functiei de reproducere la barbati prin diferite mecanisme. Are un puternic rol antioxidant. Ingredientele din compozitia sa au urmatoarele roluri:
1. Maca este o planta cultivata de mai bine de 2000 de ani in regiunea centrala a Anzilor din Peru, la altitudini cuprinse intre 4000 si 4500 de metri. Radacinile sale sunt utilizate de secole pentru alimentatie si, de asemenea, pentru cresterea fertilitatii la oameni si animale domestice.

Maca este un afrodisiac natural. Sunt recunoscute efectele sale de imbunatatire a sexualitatii si fertilitatii. Mai multe studii medicale au confirmat ca Lepidium meyenii imbunatateste spermatogeneza, atat din punct de vedere al numarului de spermatozoizi, cat si al mobilitatii acestora.

Tonic fizic si mental, Maca ajuta la depasirea simptomelor de oboseala cronica, una din conditiile esentiale privind mentinerea in conditii normale a functiilor testiculare si a capacitatii reproductive.

2. Zincul este un mineral care se gaseste in fiecare celula din organism. El joaca un rol esential in sprijinirea si dezvoltarea sistemului reproducator la barbati. In cele mai multe cazuri, aportul de zinc este asigurat de o dieta echilibrata. Unele persoane pot avea, insa, deficienta de zinc, cauzata de asimilarea (din dieta) a unei doze zilnice insuficiente din acest element.

Zincul joaca un rol esential in promovarea fertilitatii ambelor sexe. Femeile cu deficienta de zinc pot sa sufere de probleme de ovulatie sau chiar de absenta ei. In lipsa ovulatiei, conceptia nu poate avea loc. La barbati, lipsa zincului este asociata cu scaderea apetitului sexual si cu impotenta. De asemenea, un aport scazut de zinc poate determina probleme in functionarea testiculelor.

Lynside Forte® Zn 100K contine o drojdie uscata inactiva, la care se adauga zinc biologic activ (minimum 100.000-120.000 µg per gram de Zn). Aceasta preactivare a zincului ii faciliteaza asimilarea la nivelul celulei. Prodosul are valoare nutritionala superioara prin aportul de drojdie, bogata in proteine, minerale, vitamine si fibre dietetice.

Prin continutul de zinc, Lynside Forte® Zn 100K actioneaza pozitiv asupra fertilitatii si capacitatii de reproducere, contribuind la functionarea normala a sistemului imunitar, sintezei optime a ADN-ului si diviziunii celulare normale.

3. Seleniul este un puternic antioxidant natural. Previne lezarea, imbatranirea si distrugerea celulelor. Exista rezultate pozitive in utilizarea seleniului in probleme legate de sexualitatea si infertilitatea masculina, cercetarile dovedind cresterea ratei spermatogenezei si imbunatatirea mobilitatii spermatozoizilor.

Seleniul contribuie, de asemenea, la functionarea glandei tiroide si la buna functionare a sistemului cardiovascular si a circulatiei periferice.

Pentru obtinerea efectelor scontate, in suplimentele alimentare sunt folosite doua forme de seleniu: cel organic si cel 100% mineral. Saccharomyces cerevisiae, drojdia din compozitia Lynside Forte® Se+, creste in prezenta selenitului de sodiu, care imbogateste aceasta drojdie cu seleniu organic, in special cu L-selenometionina. Acest tip de seleniu organic are o biodisponibilitate de doua ori mai mare si este mai putin toxica comparativ cu formele anorganice de seleniu. De asemenea, mentine nivelele normale de seleniu la nivelul organismului pentru o perioada mai lunga de timp.

Compoziţie:

Extract din radacina de Maca (Lepidium meyenii)
200 mg

Prontoantocianidine oligomerice

60 mg

coenzima Q10 10 mg
zinc (din Lynside Forte® 100k Zn)

10 mg

seleniu (din Lynside Forte® Seleniu 2000+) 55 μg

Indicaţii:

Probleme de infertilitate masculina cauzate de productia scazuta de lichid seminal
Tulburari de dinamica intima la barbati

Doze şi mod de administrare:

1 comprimat pe zi, timp de minim 3 luni de zile (sau conform recomandarii medicului specialist)