PLANTUR 39 - Sampon cu cafeina pt.par colorat

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 53.81 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Sampon specific pentru alopecia androgenetica specifica menopauzei.
Sampon pentru par vopsit si deteriorat. Pana in momentul declansari menopauzei, radacinile parului sunt protejate de nivelul crescut al hormonilor feminini estrogeni. Dupa menopauza nivelul acestora descreste treptat crecand nivelul hormonilor masculini (testosteron), acestia reducand rezistenta firului de par, micsorand durata de viata a radacinii parului. Cu ajutorul ingredientului activ principal, extras din cafeina, acest sampon intareste radacina si rezistenta acestuia, prevenind caderea si deteriorarea prematura a parului. Extractul naural de grau si vitamina B5 actioneaza ca un balsam, repara si protejeaza parul colorat si deteriorat. Parul devine rezistent, stralucitor si moale.
Dr. Wolff Research a avut succese importante in crearea unei metode de transport a cafeinei catre radacina, inca din timpul spalarii parului (fenomen observabil la un timp de alpicare al samponului de 120 secunde)

Mod de utilizare:

Se lasa sa actioneze pe scalp timp de 2 minute, dupa care se clateste. Se recomanda utilizarea odata sau de doua ori pe saptamana. Pentru tratament intensiv se recomanda si utilizarea zilnica a Plantur 39 Cafeine Tonicum.