PHILIPS - Sonicare Airfloss rezerva

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 49.65 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Pentru persoanele care nu folosesc aţă dentară în mod regulat, duza AirFloss Ultra este cea mai uşoară cale de a curăţa eficient între dinţi.
AirFloss Ultra poate fi utilizată cu apă de gură sau apă normală şi s-a dovedit clinic că este la fel de eficientă pentru sănătatea gingiilor ca şi aţa dentară.*
Elimină până la 99,9% din placa bacteriană în zonele tratate.**
Eliminând cu delicateţe placa bacteriană rămasă în urma periajului, Philips Sonicare AirFloss Ultra ajută la prevenirea cariilor care se formează în spaţiul dintre dinţi.
Rezultatele noastre dovedite clinic sunt posibile datorită tehnologiei noastre unice care combină aerul şi apa de gură sau apa pentru a curăţa eficace, dar delicat, spaţiul dintre dinţi şi cel aflat de-a lungul gingiei.
Noul cap de curăţare de înaltă performanţă AirFloss Ultra amplifică puterea tehnologiei noastre cu aer şi micro-picături pentru a fi mai eficace şi mai eficient ca niciodată.
Pulverizatorul puternic al AirFloss Ultra poate fi personalizat după cum doreşti, cu jet unic, dublu sau triplu la fiecare apăsare a butonului de activare.
Durează numai 60 de secunde: orientare, apăsare, curăţare!Durează numai 60 de secunde: orientare, apăsare, curăţare! Cu AirFloss Ultra, curăţarea întregii gurii durează numai 60 de secunde pe zi. Pur şi simplu selectezi frecvenţa jeturilor (unic, dublu sau triplu) şi ţii apăsat butonul de activare pentru jeturi continue ori îl apeşi şi îl eliberezi pentru modul de jeturi manuale.
Umple rezervorul de pe mâner cu apă de gură sau cu apă, apoi orientează aparatul şi apasă. Utilizează-l împreună cu apa de gură pentru prospeţime la superlativ şi beneficii antimicrobiene.
Curăţarea spaţiilor dintre dinţi este foarte importantă pentru sănătatea orală în general. AirFloss este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutându-te să îţi formezi un obicei sănătos.

* când s-a utilizat în asociere cu o periuţă de dinţă manuală şi o apă de gură antimicrobiană la pacienţii cu gingivită uşoară până la moderată; AirFloss este conceput pt a ajuta persoanele care utilizează neregulat aţa dentară să deprindă o rutină sănătoasă de curăţare intradentară zilnică. Pentru detalii suplimentare, consultă Întrebări frecvente din fila Asistenţă.
* * Într-un studiu de laborator; rezultatele efective la nivelul danturii pot varia.