PEDIAKID Transit Doux (tarnzit usor) 125 ml sirop

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 60.00 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Siropul Pediakid Transit Doux asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente în reglarea tranzitului alimentar, având o formulă ideală pentru combaterea micilor perturbări ce pot surveni in dinamica tranzitului digestiv.
Prunele si smochinele sunt bogate in fibre solubile şi insolubile, favorizează hidratarea scaunului si regularizarea tranzitului. Tamarind şi Revent au efect laxativ, iar anghinarea stimulează secreția biliară.
Fibrele prebiotice de Acacia, au efect bifidogen, contribuie la re-echilibrarea florei intestinale şi asigură o biodisponibiliate optimală principiilor activi.
Siropul poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării alimentației, până la varsta adolescenței.
Pediakid Transit Doux sirop are gust de mere verzi, și este apreciat de copii.

Compoziţie:

sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Smochine, Prune, Anghinare, Tamarind, Revent)7,5%; agent de încărcare: glicerină vegetală; concentrat natural de mere (în bază de maltodextrină, acid citric), aroma de măr verde, conservanți: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu; corector de aciditate, acid citric; gluconat de magneziu.

Precauţii:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.

Mod de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de maxim 10 zile, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Formă de prezentare:

125 ml