PEDIAKID Someil ( Somn) 125 ml sirop

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 63.25 56.93 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Pediakid Sommeil (Somn) x 125 ml este un supliment alimentar sub formă de sirop pe bază de Flori de portocal, Lavandă, Romaniță, Roiniță, Măghiran, Păducel, Magneziu, Mangan şi Fosfor. Facilitează adormirea ușoară a copilului, evită trezirile nocturne. Nu dă somnolență diurnă.
Siropul Pediakid Sommeil asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a facilita adormirea ușoară a copilului și a evita trezirile nocturne. Lavanda este tradițional recunoscută pentru efectul relaxant, iar extractul de flori de portocal, mușețel, măghiran și păducel ajută la inducerea și menținerea unui somn reparator. Gustul plăcut de cireașă este apreciat de copii. Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004. Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre prebiotice naturale, nectar de Agave și minerale, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.
Siropul Pediakid Sommeil poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

Compoziţie:

Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Flori de portocal, Lavandă, Mușețel, Roiniță, Măghiran, Păducel); glicerină vegetală, concentrat natural de cireșe (Prunus avium)(în baza de maltodextrină, corector aciditate: acid citric), corector aciditate: acid citric, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; aromă naturală de cireșe; gluconat de magneziu, gluconat de mangan, fosfat de sodiu.

Precauţii:

produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

Atenţionări speciale:

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

Doze şi mod de administrare:

- a se agita înainte de administrare.
- inainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, înainte de culcare.
- peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, înainte de culcare.
- a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
- pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
- produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Păstrare:

A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici

Formă de prezentare:

125 ml.