PEDIAKID Omega 3 sirop 125 ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 63.25 56.93 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Omega 3 (EPA şi DHA) de origine naturală, complex de vitamine (vitamina A, C, D, E) fibre prebiotice de Acacia, şi nectar de agave

Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr.

Dezvoltarea creierului începe imediat după formarea embrionul, şi continua în ritm accelerat pâna la vârsta de doi ani, când greutatea creierului la copil este apropiată de cea a adultului. În această periodă, se pun bazele viitorelor circuite neuronale, ce vor asigura coordonarea funcțiilor fiziologice şi raspunsul organismului la stimuli de mediu.

Omega 3 (DHA) are un rol extrem de important pentru asigurarea unei bune dezvoltări şi funcționări a sistemului nervos la copil, fiind esențial pentru formarea neuronilor, a sinapselor, şi sinteza de neuromediatori; necesarul de DHA se menține crescut până la vârsta adolescenței.

Pediakid Omega3 poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franta începand din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional, comercializată acum în peste 20 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

Compoziţie:

Valoare energetică 124,6 kJ /29,8 kcal
Grăsimi 0,30g
din care total Omega 3 117.5 mg
DHA 100 mg
EPA 14,6 mg
Glucide 5,5 g
din care fibre de Acacia 1,5 g
Proteine urme
Vitamina C 40 mg (50% VNR*)
Vitamina E 6 mg (50% VNR*)
Vitamina A 400 μg (50% VNR*)
Vitamina D 2,5 μg (50% VNR*)

*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de ingrediente naturaleAceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de ingrediente naturale

Notificare SNPMAPS, nr. AA 5832/2012

Precauţii:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la pește sau soia.

Doze şi mod de administrare:

Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani:câte o linguriță de sirop, după masa de seară.
Peste 5 ani: câte 1-2 lingurițe de sirop, după masa de prânz și de seară.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.