PEDIAKID Nervosite 125 ml sirop

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 64.70 58.23 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Asigură o stare de calm, liniștire la copii; diminuează agitația, contribuie la buna funcționare a sistemului nervos central
Supliment alimentar pe bază de plante, cu vitamina B6
Aromă de coacaze negre
Pe bază de extracte hidroglicerinate de plante (Hamei, Roiniță, Floare de portocal, Floarea patimilor, Ghințura galbenă) complex de minerale și vitamine (Vitamina B6, Magneziu, Fosfor) fibre prebiotice de Acacia, nectar de agave, concentrat natural de coacăze negre.
Pediakid Nervosite ( Nervozitate) asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a diminua nervozitatea la copii, asigură o stare de calm, liniștire. Amestecul de plante tradițional recunoscute pentru efectele sedative (Hamei, Roiniță, Floare de portocal) contribuie ameliorarea micilor dezechilibre cotidiene emoționale, iar ghințura ameliorează echilibrul emoțional și deficitele de atenție. Vitamina B6 este necesara pentru buna funcționare a sistemului nervos central. Gustul plăcut de coacază neagră este apreciat de copii.

Pediakid Nervosite poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

Pediakid Nervosite diminueaza nervozitatea la copii, asigură o stare de calm, liniștire.

Acumularea oboselii poate genera o stare de nervozitate care dăunează echilibrului emoțional al copilului. Suplimentele alimentare pe bază de extracte de plante naturale consitutie un ajutor prețios pentru a calma copilul, iar lor este lipsită practic de efecte secundare, nu dau dependență sau somnolență diurnă.

Pediakid Nervosite poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingredientele sirop Pediakid Nervosite (Nervozitate) sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre prebiotice naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimală în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional, comercializată acum în peste 20 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

Compoziţie:

Informații nutriționale/ 20 ml. (4 lingurițe)
Valoare energetică 159 kJ/38 kcal
Grăsimi urme
Glucide totale 11 g
din care fibre de Acacia 3 g
Proteine urme
Extract de Hamei (Humulus Kupus) 350 mg
Extract de Roiniță (Melissa officinalis) 350 mg
Extract de Portocal (Citrus aurantium) 350 mg
Extract de Floarea-patimilor (Pasiflora Incarnata) 350 mg
Extract de Ghințura-galbenă (Gentiana lutea) 350 mg
Vitamina B6 1,4 mg (100%*)

*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011
Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante
Notificare SNPMAPS, nr. AA 6178/2012

Precauţii:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Doze şi mod de administrare:

Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării acesteia.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, după masă.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.