PEDIAKID Appetit Tonus 125 ml sirop

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 63.25 56.93 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Pediakid Appetit Tonus este recomandat pentru menținerea poftei de mâncare, creşterea în greutate și stimularea vitalității. Schinduful, Turmericul și Andivele sunt folosite tradițional pentru reglarea și stimularea poftei de mâncare, iar in asociere cu Spirulina, Năsturelul, Ghimbirul asigură vitalitate si un tonus optim. Cuprul şi Manganul contribuie la metabolismul energetic normal, iar vitaminele Cşi B12 la reducerea oboselii şi extenuarii.

Pediakid Apetit Tonus poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, pînă la varsta adolescenței,

Gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii.

Compoziţie:

sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Schinduf/Trigonella foenum-graecum, Spirulină/Spirulina maxima, Turmeric/ Curcuma longa, Ghimbir/Zingiber officinale, Andive/Cichorium endivia, Năsturel/Nasturtium officinalis) 6,6%; agent de încărcare: glicerină vegetală; concentrat natural de zmeură/Rubus idaeus (maltodextrină, acid citric), aromă de zmeură (maltodextrină, gumă arabică), corector de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu; vitamina C, gluconat de mangan, gluconat de cupru, vitamina B12

Atenţionări speciale:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.

Doze şi mod de administrare:

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.