OPTREX - Picaturi hidratante ochi uscati 10ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 46.00 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați hidratează și lubrifiază instantaneu ochii uscați, obosiți sau iritați.

Aceste picături au o formulă specială care ajută ochiul să facă față stilului modern de viață, cum ar fi purtarea lentilelor de contact, utilizarea calculatorului, șofatul, aerul condiționat/sistemele de încălzire centralizată și aerul poluat.

Formula conține ingrediente concepute special pentru a compensa lacrimația și pentru a lubrifia ochiul, utilizatorul simțind imediat efectele.

Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați conține apă purificată și poate fi folosit în siguranță cu lentilele de contact.

Mod de utilizare:

Asigurați-vă că aveți mâinile curate și uscate și că sigiliul flaconului este intact înainte de utilizare.
Trageți ușor de colțul din exterior al pleoapei în jos și înclinați capul pe spate. Aplicați 1 sau 2 picături pe pleoapa inferioară.
Sau, dacă preferați altfel, închideți ochiul și aplicați 1 sau 2 picături în colțul interior al ochiului, după care deschideți ochiul și clipiți pentru dispersarea picăturilor.
Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați este adecvat pentru utilizare frecventă, zilnică.

*

Purtați lentile de contact?

Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați conține apă purificată și poate fi folosit în siguranță cu lentilele de contact - de fapt, nu este necesară scoaterea lentilelor de contact înainte de aplicarea picăturilor.

Doriți să aflați mai multe informații?