ONCONECT Crema calmanta pt. sindromul Mana-Picior x 100ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 53.02 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Dispozitiv medical sub formă de cremă care formează o barieră protectoare și lubrefiantă la nivelul pielii. Reduce efectele secundare ale unor medicamente sau ale chimioterapiei precum sindromul mana-picior (eritrodisestezie palmo-plantara).
Compoziție inovativă
SyriCalmTM CLR cu efect antiinflamator, antipruriginos și de restabilire a funcției de barieră a pielii
Uree cu efect hidratant la nivelul pielii
Omega Plus, un complex de uleiuri vegetale care ajută la regenerarea pielii, prin crearea unei bariere protectoare și creșterea elasticității pielii
Ulei de soia și untul de shea care realizează o barieră hidratantă și lubrefiantă la nivelul pielii
Proteina de mătase hidrolizată cu o compoziție similară unor proteine din piele; datorită masei moleculare scăzute are abilitatea de a penetra adânc pielea, hidratând intens și formând un strat protector.

Indicaţii:

Calmează simptomele sindromului mană-picior la nivelul pielii
Adjuvant în principala terapie oncologică (chimioterapie)

Atenţionări speciale:

Dispozitivul se adresează adulților și copiilor cu varsta peste 3 ani. Nu se folosește în caz de hipersensibilitate (alergie) la oricare dintre ingredientele produsului. Nu folosiți pe răni deschise, nevindecate și pe răni cu afectarea dermei.
Inainte de utilizare citiți instrucțiunile.

Mod de utilizare:

Utilizaţi crema pe pielea curatӑ și neafectatӑ. Aplicaţi o cantitate mică de cremӑ pe pielea mâinilor şi a picioarelor. Masați usor. Folosiţi crema cu câteva zile ȋnainte de ȋnceperea tratamentului cu chimioterapice sau produse biologice. Apoi folosiți constant, de câteva ori pe zi, mai ales după spӑlarea și uscarea mâinilor sau ȋnaintea utilizӑrii unor substanţe iritante pentru piele. Este recomandat sӑ folosiţi crema cel puţin doua sӑptӑmâni dupa terminarea terapiei de bazӑ.