NUK - Biberon"First Choice"240+tet

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 71.63 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Biberon First Choice cu gat larg si forma ergonomica,
Fabricat din sticla termorezistenta de calitate superioara,
Decorat cu desene colorate si atractive,
Dotat cu tetina ortodontica First Choice din silicon pentru lapte, marimea 1 (0-6 luni),
Capacitate : 240 ml.

Sistemul de ventilare NUK Air System

Suptul produce presiune negativa in biberon. Cand acest fenomen are loc, bebelusul trebuie sa suga mai mult pentru a elimina acest vid, care va conduce, in consecinta,la inghitirea aerului si aparitia unui disconfort. Toate tetinele NUK sunt prevazute cu o supapa de evacuare NUK Air System care compenseaza presiunea negativa ce se formeaza in biberonul bebelusului. In acest fel, efectele neplacute ale inghitirii aerului sunt diminuate.

Stiati ca toate suzetele NUK incorporeaza si ele supapa de evacuare NUK AIR SYSTEM?

Silicon


Siliconul este un material elastic, moale, rezistent la temperaturi inalte si cu un gust neutru. Materialul nu contine substante chimice, poate fi sterilizat (fiert), este transparent si prezinta o suprafata foarte fina.
Toate aceste caracteristici sunt importante pentru tetine si suzete. Cu toate acestea, sunt anumite chestiuni de siguranta pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand comparam tetinele din silicon cu cele din latex. Siliconul, de exemplu, nu este atat de elastic si poate fi rupt cu usurinta daca suprafata este deteriorata.Materialul este mai sensibil, de aceea este recomandat ca, in caz de utilizare prelungita, sa fie inspectat cu atentie pentru a detecta orice urma de deteriorare.
In consecinta, tetinele / suzetele din silicon trebuie sa fie inlocuite imediat atunci cand observati semne de deteriorare.