NIVEA - VISAGE Crema Anti-rid Q10 Energy + VIT C

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 41.00 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Crema de zi NIVEA Q10 Plus C contine 2 antioxidanti puternici si sprijina procesele naturale de regenerare a tenului. Q10 este un ingredient activ si propriu pielii, a carui cantitate scade odata cu inaintarea in varsta, lasand tenul fara energie. Formula de ingrijire din crema de zi anti-rid NIVEA Q10 PLUS C suplimenteaza rezervele tenului si previne aparitia ridurilor. Al doilea antioxidant puternic este Vitamina C care protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi - unul dintre principalii factori ai imbatranirii tenului. Parfumul fructat si racoritor ofera o senzatie de prospetime tenului.

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.