NESTLE - NAN 3 OPTIPRO 400 G

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 44.09 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Micuțul tău are nevoie de toată protecția și iubirea ta, mai ales acum la început de drum. L-ai alăptat și i-ai alintat plânsul încă din prima zi, pentru că fericirea lui este cel mai important lucru pentru tine.

Dacă alăptarea nu mai este posibilă, NESTLÉ NAN 3 cu PROTECT GROW™ este un lapte destinat copiilor sugari după vârsta de 12 luni, într-o combinație unică de ingrediente ce răspund nevoilor nutriționale speciale pentru dezvoltarea fizică și mentală a bebelușului tău.

Conține:

Bifidus BL: culturi care există și în flora intestinală a sugarilor alăptați;

LIPID SMART™ (LC-PUFA): acizi grași speciali descoperiti și în laptele matern, importanți pentru sistemul imunitar al celui mic.

Compoziţie:

Lapte praf degresat, lactoză, uleiuri vegetale, permeat din zer, proteine din zer, citrat de calciu, amidon din porumb, emulgator (lecitină din soia), citrat de potasiu, fosfat de calciu, ulei de pește, clorură de sodiu, citrat de sodiu, ascorbat de sodiu (vitamina C), clorură de magneziu, fosfat de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), culturi de Bifidus, pantotenat de calciu, nicotinamidă (vitamina PP), culturi Thermophilus, sulfat de cupru, mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2), selenat de sodiu, colecalciferol (vitamina D3), filochinonă (vitamina K1), acid folic, biotină, iodură de potasiu, cianocobalmină (vitamina B12).

Atenţionări speciale:

Întreabă medicul cu privire la introducere în alimentația sugarului și a altor alimente, în completarea laptelui de mamă sau a formulei de lapte. Factori alergeni: conține lapte, soia, pește. Nu conține gluten. Nu trebuie folosit în alimentația sugarilor ca substitut de lapte matern.

Mod de utilizare:

Spălați-vă pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru sugari.
Spălați bine sticla, tetina și capacul pâna nu mai rămân urme de lapte.
Fierbeți-le timp de 5 minute. Lăsați-le acoperite până la folosire.
Fierbeți apa potabilă timp de 5 minute, lăsați-o apoi să se răcească (~40°C).
Consultați modul de administrare și turnați exact cantitatea de apă necesară.
Folosiți doar măsura din interior și nivelați pudra cu ajutorul inelului interior fără să o presați.
Consultați modul de administrare; adăugați numărul exact de măsuri rase corespunzător vârstei sugarului.
După utilizare, așezați măsura suspendată în spațiul din interiorul cutiei așa cum este arătat în imaginea de pe cutie.
Închideți biberonul și agitați bine până când pudra s-a dizolvat complet.
Închideți bine cutia după fiecare folosire și păstrați-o într-un loc răcoros și uscat.

Păstrare:

Închideți cutia după fiecare utilizare și depozitați-o la loc uscat și răcoros. Folosiți în maxim 3 săptămâni de la deschidere.

Sfatul farmacistului:

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.

Informaţiile prezentate în această secţiune nu trebuie să înlocuiască recomandarea medicului. Alegerea modului de a hrăni sugarul este o decizie importantă şi de aceea trebuie urmat sfatul medicului înainte de a folosi o formulă de lapte pentru sugari.

Este necesar să urmezi o dietă echilibrată, sănătoasă şi hrănitoare atunci când alăptezi. În cazul în care alegi să completezi alăptarea cu formula de lapte pentru sugari, este important să reţii că este posibil să reduci cantitatea de lapte matern şi poate fi dificil să revii la alăptarea exlusivă în cazul în care vei dori acest lucru.