NERVOCALMIN Somn usor+Valeriana x 20

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 35.43 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Nervocalmin somn usor cu Valeriana este un produs ideal pentru un somn linistit si sanatos,datorita efectului sinergic al celor doua ingrediente naturale,melatonina si valeriana.
Melatonina este un hormon inrudit cu serotonina,produs de glanda pineala,localizata in creier si actioneaza ca un puternic "cronobiologic",mentinand ritmurile circadiene normale.
Supranumita "hormonul somnului",melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn.
Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0.5mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.
De asemenea,contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi.Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1mg de melatonina inainte de culcare.

Valeriana actioneaza in armonie cu ciclul natural al organismului contribuind la relaxarea acestuia,pentru sustinerea calitatii somnului.
Datorita actiunii Valerianei,Nervocalmin somn usor cu Valeriana favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise(etapa cea mai odihnitoare a somnului) si marirea perioadei de somn,prin micsorarea timpului pana la instalarea somnului si prin reducerea procentului de treziri nocturne.

Compoziţie:

O capsula moale contine masa gelatinoasa(gelatina,apa purificata,glicerina,para-hidroxibenzoat de metil,dioxid de titan,oxid negru de fier,colorant Patent Blue V),agent de incarcare (ulei de soia),80mg extract hidroalcoolic uscat (in baza de dioxid de siliciu anhidru si maltodextrina) din radacina de Valeriana(Valeriana officinalis) continand minim 0,8% acid valerenic,emulsifiant(lecitina de soia,gliceril monostearat),3mg melatonina,antioxidant(acetat de DL-alfa-tocoferil),stabilizator (dioxid de siliciu coloidal).

Precauţii:

Produsul nu trebuie utilizat de catre persoanele sensibile/alergice la melatonina,valeriana,compusii pe baza de soia sau la oricare dintre celelalte componente.
La persoanele sensibile la melatonina,precum si la administrarea in exces,melatonina poate determina neliniste,insomnie,slabiciune,dureri de cap,ameteala,somnolenta,stari depresive sau simptome digestive .
In aceste situatii se recomanda intreruperea administrarii si consultarea medicului sau farmacistului.
Nu se recomanda utilizarea de produse care contin melatonina sau valeriana inainte de activitati ce necesita atentie sau concentrare.

Melatonina si valeriana pot accentua proprietatile sedative ale hipnoticelor ,de aceea nu se recomanda utilizarea concomitenta.
Se recomanda evitarea alcoolului inainte,in timpul si imediat dupa utilizarea suplimentului cu melatonina si valeriana.
Nu este recomandata utilizarea acestui supliment in perioada sarcinii si alaptarii.

Doze şi mod de administrare:

Adulti: O capsula pe zi,administrata seara cu 30 minute inainte de culcare.
Capsula se inghite cu o cantitate corespunzatoare de lichid.

Formă de prezentare:

30 capsule