NATALVIT IQ x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 80.75 72.68 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Natalvit IQ este cea mai accesibila si complexa combinatie de minerale, vitamine, DHA si EPA dedicate mamei si fatului cu efecte benefice atat in perioada preconceptionala, in timpul sarcinii cat si postnatal.

Administrarea comprimatelor de Natalvit IQ scade riscul aparitiei malformatiilor congenitale si cel al nasterii premature, reduc simptomatologia asociata primului trimestru de sarcina (greata, varsaturi, ameteli).

Adminstrarea capsulelor de Natalvit IQ cu DHA si EPA contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.

Indicaţii:

Planificare preconceptionala: cu cel putin 1 - 2 luni inainte de conceptie pentru profilaxia eficienta a malformatiilor de tub neural.

Sarcina: pentru evitarea carentelor polivitaminice si minerale ce pot cauza serioase perturbari ale organismului matern si/sau sarcinii si starii de bine fetale si pentru dezvoltarea sistemului nervos si acuitatii vizuale a fatului.

Postnatal/alaptare: cel putin 1 - 2 luni dupa nastere pentru corectarea deficitelor vitaminice si minerale accentuate/cauzate de procesul nasterii si refacerea optima a organismului matern, precum si pentru a asigura copilului necesarul de acizi grasi esentiali prin intermediul laptelui matern.

Doze şi mod de administrare:

Se recomanda administrarea, la adulti, a cate unui comprimat si a unei capsule pe zi (sau conform recomandarii medicului sau farmacistului). Se administreaza pe cale orala.