MINDBALANCE REVIVA x 30cps

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 55.39 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Moduleaza reactia organismului la stres prin normalizarea secretiei de cortizol. Contine extract inalt standardizat in 3 principii active de Ashwagandha.
REVIVA contine un extract natural standardizat de Ashwagandha (Withania somnifera) care contine un tip de lactone naturale identice cu hormonii de relaxare din organism, a caror prezenta contribuie la reducerea nivelului de cortizol (hormonul stresului) si la restabilirea echilibrului sistemului nervos.

Compoziţie:

150mg extract din radacina si frunza de Ginseng-indian/Ashwagandha (Withania somnifera), standardizat in 32% oligozaharide, 10% glycowithanolide si 0.5% withaferine A; agent de incarcare: celuloza microcristalina, capsula: hidroxipropilmetilceluloza, apa; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, stearat de magneziu

Indicaţii:

Neutralizeaza in mod natural efectele stresului.
Contribuie la re-echilibrarea sistemul nervos in stari de anxietate si nervozitate.
Confera echilibru emotional, ajutand la pastrarea starii de calm si relaxare.
Ashwagandha face parte din clasa plantelor adaptogene. Extractele obtinute din anumite parti ale acestor plante au un efect bioreglator, crescand capacitatea organismului uman de a se adapta la factorii de mediu si de a contracara efectele negative ale acestora asupra echilibrului biologic.
Formula Mindbalance REVIVA contine un extract natural standardizat de Ashwagandha (Withania somnifera), obtinut printr-un proces tehnologic brevetat, pentru un efect maximizat.
Substantele bioactive din Mindbalance REVIVA realizeaza un efect de relaxare identic cu cel al hormonilor proprii organismului avand ca efect reducerea nivelului de cortizol secretat, si, implicit, reducerea stresului.

Precauţii:

Nu se recomanda administrarea la copii cu varsta sub 12 ani.
Daca simptomele nu dispar sau se agraveaza, este necesara consultarea medicului.
Informati medicul de familie despre administrarea de Mindbalance REVIVA daca sunteti sub orice fel de tratament medicamentos pentru o afectiune cronica.
Se recomanda avizul medicului pentru administrarea produsului in sarcină si alaptare.
A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici!
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Doze şi mod de administrare:

1-2 capsule pe zi, cu un pahar cu apa.
Acest produs are efecte optime atunci cand este administrat in cure de minimum 2 luni.