MILUPA HN 25

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 38.80 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Formula speciala dietetica indicata in alimentatia de tranzitie din afectiunile diareice, recomandata de la nastere.

- fara lactoza
- fara gluten

Milupa HN 25 este un aliment destinat tratamentului dietetic în boala diareică la sugari (dispepsia sugarului) şi copii mici. Milupa HN 25 datorită combinaţiei speciale de substanţe nutritive conduce la o normalizare rapidă a scaunului, contribuie la o creştere rapidă în greutate şi permite o trecere rapidă la alimentaţia normală adecvată vârstei. Acest produs este bine acceptat de copil. Alăptaţi în continuare chiar dacă copilul dvs. are diaree!

Formă de prezentare:

Ambalaj: 300g.

Sfatul farmacistului:

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.

Informaţiile prezentate în această secţiune nu trebuie să înlocuiască recomandarea medicului. Alegerea modului de a hrăni sugarul este o decizie importantă şi de aceea trebuie urmat sfatul medicului înainte de a folosi o formulă de lapte pentru sugari.

Este necesar să urmezi o dietă echilibrată, sănătoasă şi hrănitoare atunci când alăptezi. În cazul în care alegi să completezi alăptarea cu formula de lapte pentru sugari, este important să reţii că este posibil să reduci cantitatea de lapte matern şi poate fi dificil să revii la alăptarea exlusivă în cazul în care vei dori acest lucru.