MENOLESS LIFENOL x 30

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 24.03 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Din cauza unor modificari hormonale,majoritatea femeilor prezinta simptome climacterice si disconfort la menopauza.
Netratate,aceste simptome sau boli impiedica multe femei sa-si continuie viata in ritmul in care erau obisnuite.Aproximativ 70% dintre femeile aflate la menopauza sunt afectate de bufeuri,care sunt recunoscute la nivel mondial ca principalul simptom al disconfortului in timpul menopauzei.
Cu scopul de a reduce acest disconfort,in zilele noastre tot mai multe femei sunt in cautarea unor solutii naturale,eficiente si sigure.

Menoless Lifenol solutia naturala pentru bufeuri
Contine Lifenol,care este primul extract patentat din conurile de hamei de pe piata romaneasca,standardizat la 8-prenilnaringenina,cel mai activ dintre substantele fitoestrogene cunoscute.
Are efecte pozitive asupra simptomelor asociate menopauzei,in special bufeuri,efecte sustinute de 2 studii clinice efectuate pe subiecti umani.

In ce conditii se recomanda administrarea comprimatelor Menoless Lifenol?
Menoless Lifenol se recomanda femeilor pentru reducerea simptomelor asociate menopauzei,in special bufeurile si transpiratiile nocturne.
Date clinice demonstreaza ca dupa o cura de 8 saptamani,incidenta bufeurilor a scazut de 3 ori,iar cel al transpiratiilor nocturne de 2 ori.

Extractul uscat din conuri femele din hamei(Lifenol)are proprietati de ameliorare a simptomelor asociate menopauzei datorita substantelor active din compozitie:
-8-prenilnaringenina este recunoscuta ca fiind cea mai activa substanta fitoestrogenica,rezultata din metabolizarea isoxanthohumolului sub actiunea florei intestinale;
-un alt component inrudit cu cele de mai sus este xantohumolul,care are un spectru larg de efecte benefice,printre care se evidentiaza cel chemopreventiv(de prevenire sau intarziere a dezvoltarii cancerului) si cel antioxidant;

Studiile clinice efectuate aduc dovezi clare ca Lifenol poate fi o alternativa valoroasa pentru femeile care cauta solutii pentru ameliorarea simptomelor menopauzale minore si moderate,fara a se baza pe terapia conventionala de substitutie hormonala.
Menolass Lifenol imbunatateste calitatea vietii ameliorand depresiile,reducand iritabilitatea,starile de irascibilitate si insomnia.
Este un produs pe baza de fitoestrogeni care influenteaza pozitiv efectele menopauzei si reduc efectele imbatranirii

Compoziţie:

Fiecare comprimat contine lactoza monohidrat-agent de incarcare,Lifenol 85mg-extract hidroalcoolic uscat 15-25:1(maltodextrina,dioxid de siliciu coloidal)din conurile femele de hamei(Humulus lupulus L.)standardizat in 8-prenilnaringenina(0.15-0.25%),celuloza microcristalina-agent de incarcare,amidon de porumb-agent de incarcare,talc-antiaglomerant,stearat de magneziu-antiaglomerant.

Doze şi mod de administrare:

Se recomanda 1 comprimat pe zi.

Formă de prezentare:

Cutie x 30 comprimate.