MASTODYNON x 60

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 46.70 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Mastodynon este un medicament homeopat. Mastodynon este indicat ca tratament la femei aflate la varsta fertila care prezinta urmatoarele tulburari: tulburari ale ciclului menstrual determinate de insuficienta temporara sau permanenta de faza luteala; sindrom premenstrual cu tulburari cum sunt dureri la nivelul sanilor, instabilitate psihica, umflare a membrelor inferioare, constipatie, durere de cap, migrena (durere de cap foarte pronuntata); tulburari benigne dureroase ale sanilor (mastopatie fibrochistica).

Compoziţie:

Substantele active sunt:Vitex agnus castus,Caulophyllum thalictroides,Cyclamen purpurascens,Strychnos ignatii,Iris versicolor,Lilium tigrinum.

1 Comprimat contine:

Vitex agnus castus 162mg;
Caulophyllum thalictroides D4 81mg;
Cyclamen purpurascens D4 81mg;
Strychnos ignatii D6 81mg;
Iris versicolor D2 162mg;
Lilium tigrinum D3 81mg;
Celelalte componente sunt:lactoza monohidrat,amidon de cartof,stearat de magneziu.

Indicaţii:

tulburari ale ciclului menstrual determinate de insuficienta temporara sau permanenta de faza luteala; sindrom premenstrual cu tulburari cum sunt dureri la nivelul sanilor, instabilitate psihica, umflare a membrelor inferioare, constipatie, durere de cap, migrena (durere de cap foarte pronuntata); tulburari benigne dureroase ale sanilor (mastopatie fibrochistica).

Contraindicaţii:

Nu utilizati Mastodynon daca sunteti alergic (hipersensibil) la Vitex agnus castus, Caulophyllum thalictroides, Cyclamen purpurascens (sau alte specii de primula), Strychnos ignatii, Iris versicolor, Lilium tigrinum sau la oricare dintre celelalte componente ale Mastodynon; daca aveti cancer al glandei pituitare; daca aveti cancer la nivelul sanului; daca sunteti gravida sau alaptati.

Interacţiuni:

Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente,inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.Pana in rezent nu sunt cunoscute interactiuni ale Mastodynon cu alt medicamente.

Utilizarea Mastodynon impreuna cu alimente si bauturi
Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi afectata de factori generali cu fect nociv asupra stilului de viata precum si de stimulente,alcool etilic si tutun.

Atenţionări speciale:

Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Nu luati Mastodynon in timpul sarcinii deoarece nu exista date adecvate privind utilizarea acestui medicament la gravide.
Daca ati ramas gravida sau credeti ca ati ramas gravida in timpul utilizarii Mastodynon,intrerupeti tratamentul si adrseati-va medicului dumneavoastra.
Nu luati Mastodynon in timpul alaptarii deoarece nu exista date adecvate privind utilizarea Mastodynon la femeile care alapteaza.Studiile la animale au evidentiat o reducere a producerii de lapte.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Mastodynon nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze şi mod de administrare:

Luati intotdeauna Mastodynon exact asa cum este prezentat in acest prospect.Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Daca nu este prescris altfel de catre medic,doza uzuala este de un comrpimat Mastodynon de 2 ori pe zi(un comprimat dimineata si unul seara).Comrpimatele se inghit cu o cantitate suficienta de lichid(de exemplu un pahar cu apa).
Mastodynon trebuie luat cel putin 3 luni,inclusiv pe perioada menstruatiei.In general,ameliorarea simptomelor apare dupa 6 saptamani.Trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra daca simptomele vi se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 6-8 saptamani de tratament.
Daca simptomele revin dupa intreruperea administrarii medicamentului Mastodynon,tratamentul poate fi continuat,dupa un consult medical.Poate fi necesar un tratament de lunga durata..
Deoarece nu exista date adecvate privind utilizarea acestui medicament la copii cu varsta sub 12 ani,Mastodynon nu trebuie administrat la aceasta grupa de varsta.

Reacţii adverse:

Ca toate medicamentele,Mastodynon poate provoca reactii adverse,cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactiile adverse sunt clasificate dupa urmatoarele frecvente
Foarte frecvente:afecteaza mai mult de 1 pacient din 10;
Frecvente:afecteaza mai putin de 1 din 10 pacienti;
Mai putin frecvente:afecteaza mai putin de 1 din 100 pacienti;
Rare:afecteaza mai putin de 1 din 1000 pacienti;
Foarte rare:afecteaza mai putin de 1 din 10000;
Cu frecventa necunoscuta:nu poate fi estimata din datele disponibile;

Reactii adverse mai putin frecvente:

greata;
varsaturi;
eruptii pe piele insotite de mancarime;
acnee;
crestere in greutate;
durere de cap;
Reactii adverse foarte rar:

agitatie psihomotorie temporara;
confuzie;
halucinatii;
Administrarea medicamentelor homeopate poate duce la o inrautatire temporara a simptomelor preexistente(agravare initiala).In acest caz intrerupeti administrarea medicamentului si adresati-va medicului dumneavoastra.

Formă de prezentare:

cutie cu 60 comprimate;