MARSUPIU SSC Boba Carrier 4 G

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 473.00 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Wildflower este unul din modelele din linia de designer Holli Zollinger, create de artistă special pentru Boba.
Model nou - toamna 2014.
Boba este un marsupiu Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii între 3.2 kg şi 20.4 kg! Deci de la naștere până după 4 ani. Anumite caracteristici inovatoare nu se pot găsi la alte SSC-uri:
o cureluşele pentru picioare, ataşate la centura din talie îi ţin pe copiii mai mari confortabil în timp ce le permit o poziţie sănătoasă. Aceste cureluşe nu numai că îi ajută să îşi odihnească picioruşele obosite, dar sprijină picioarele într-o poziţie flexată ridicată (ca de broscuţă), care în mod natural înclină pelvisul, umple cavităţile şoldurilor şi aliniază coloana vertebrală.

o noul insert pentru nou-născuţi vă permite să folosiţi Boba Carrier 4G cu orice bebeluş care are peste 3.2 kg! Citiți mai jos detaliile despre această inovație.
o Boba are spătarul mai înalt cu câţiva centimetri decât multe alte SSC-uri, pentru a menţine centrul de greutate cât mai aproape de corpul vostru şi pentru a-i sprijini spatele micuţului! Boba Carrier 4G este mai înalt cu aproximativ 5-8 cm decât alte SSC-uri.
o Noul design 4G este făcut să se potrivească părinţilor de toate formele şi dimensiunile fără să trebuiască să vă cumpăraţi o extensie pentru centură sau alte accesorii. Toate curelele sunt complet ajustabile, şi benzile elastice sunt oferite pentru ca să puteţi ascunde cureluşele în momentul în care le-aţi ajustat pentru voi şi copiii voştri.

Caracteristici:
100% Bumbac
Materialul este potrivit atât pentru verile călduroase, cât și pentru iarnă.
Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu recomandăm un SSC pentru purtarea pe şold pentru că greutatea ar apăsa pe umăr pe o bucată subţire de material; pentru purtarea pe şold ideal este un sling cu inele sau un pouch)
Gluga pentru somn detaşabilă, care protejează şi împotriva soarelui, a vântului, a frigului, a ninsorii şi a unei ploi uşoare
Gluga pentru somn ajustabilă în înălţime, pentru a se potrivi oricăror copii
Buzunarul cu fermoar poate fi util pentru a depozita gluga atunci când nu e folosită
Se potriveşte confortabil înălţimilor între 1.51 m şi 1.91 m
Centura din talie poate fi ajustată între 63 cm şi 148 cm
Confort maxim pentru adulţi, cu o centură ergonomică redefinită, cu spumă de înaltă calitate. Greutatea copilului e împărțită uniform pe umeri, spate și șolduri, unde centurile căptușite fac ca orice copil, oricât de greu, să poată fi purtat cu ușurință.
Ajustări adiţionale pentru o potrivire uşoară şi pentru alăptare
Cureluşe detaşabile pentru picioare (în curs de brevetare), care păstrează poziția sănătoasă și pentru copiii mai mari. Este unicul SSC de pe piață care susține poziția sănătoasă a unui copil mai mare de 18 luni, cu picioarele sprijinite și genunchii mai ridicați decât nivelul șoldurilor, cu alinierea corectă a coloanei vertebrale.
Benzile elastice rulează frumos capetele curelelor
Pe bretelele de umeri există cate o cureluşă cu capsă în care puteţi să vă puneţi geanta ca să stea mai sigur pe umăr, sau un breloc cu chei, sau orice altceva
Cureaua de la piept uşor de ajustat
Design unic care “îmbrăţişează” copilul
Se poate transforma într-un carrier pentru nou-născuți.
Corpul carrierului se ridică cu 5-8 cm mai sus decât alte mărci
Mai multe buzunare pentru stocarea obiectelor micuţe necesare pe drum
Catarame de înaltă calitate, de clasă militară, fac ca centura din talie să nu se poată deschide accidental niciodată. Copilul e în siguranţă mereu.
Este foarte uşoară, Boba 4G cântăreşte mai puţin de 0.9 kg!
Nu conţine părţi metalice sau care pot răni. Confortabilul Boba 4G este compact, ajustabil, se potriveşte bine pe orice formă.
Are înălţimea de 39.9 cm şi lăţimea sus de 40.64 cm. Lațimea șezutului este 34.3 cm. Bretelele se pot ajusta între 50.8 cm și 101.6 cm. Lățimea centurii din talie: 13 cm.