LUBRISTIL Sol.Oft. 0.15% x 20 monodoze x 0.3ml

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 51.40 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Soluție oftalmică hipotonică, hidratantă și lubrifiantă care conține hialuronat de sodiu 0.15%.
LUBRISTIL, datorită proprietăților sale hidratante și viscoelastice poate fi utilizat pentru lubrifierea și hidratarea suprafeței oculare în toate cazurile de iritație și/ sau uscăciune provocată de alterări ale stratului lacrimale
Acest produs nu conține agenți conservanți putând fi astfel utilizat și de către persoane care poartă lentile de contact.
LUBRISTIL calmează imediat durerea și oferă confort de durată.

LUBRISTIL conține hialuronat de sodiu, un polimer natural care este prezent de asemenea în structurile ochiului uman. Caracteristicile fizice speciale ale hialuronatului de sodiu conduc la importantele proprietăți „viscoelastice” pe care le posedă LUBRISTIL. LUBRISTIL asigură un strat stabil pe suprafața oculară, furnizând astfel, datorită proprietăților sale hidratante, o rezistență foarte scăzută la mișcări precum clipitul și asigurând protecție în timpul proceselor de vindecare a epiteliului cornean. În consecință, LUBRISTIL combină calmarea de durată cu un confort maxim.
LUBRISTIL nu conține agenți conservanți și poate fi tolerat foarte bine.

Compoziţie:

1 ml de soluție conține 1,5 mg de hialuronat de sodiu, clorură de sodiu, fosfat disodic, fosfat de sodiu monobazic, apă distilată

Indicaţii:

LUBRISTIL este indicat în toate cazurile de disconfort ocular; în special pentru a calma iritația sau uscăciunea provocată de alterări privind calitatea – cantitatea stratului lacrimale sau provocată de factori de mediu precum praf, lumină puternică, polen, poluare a aerului și utilizarea monitoarelor de calculator. Acesta asigură protecția suprafeței oculare în timpul proceselor de vindecare a excoriației

Contraindicaţii:

Hipersensibilitate la unul din ingrediente.

Interacţiuni:

Nu sunt cunoscute interacțiuni ale produsului cu administrarea altor medicamente oftalmice, dar este recomandat ca LUBRISTIL să nu fie utilizat simultan sau în decurs de 10 minute de la administrarea altor medicamente oftalmice.

Atenţionări speciale:

Evitați atingerea ochiului sau a oricărei suprafețe cu vârful recipientului. Nu utilizați LUBRISTIL în cazul în care recipientul cu doză unică este deteriorat.
Deoarece LUBRISTIL nu conține agenți conservanți, soluția care nu este utilizată imediat trebuie aruncată. A nu se reutiliza.
Depozitați la temperatura camerei. A nu se utiliza LUBRISTIL după data expirării.
A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Doze şi mod de administrare:

Instilați 1-2 picături de patru ori pe zi în sacul conjunctival.

Rupeți recipientul cu doza unică din bandă. Desfaceți prin răsucirea părții superioare fără a trage. (Introducere 2 desene referitoare la prezentarea dozei unice).

Reacţii adverse:

Utilizarea produsului poate provoca ocazional intoleranță (arsuri ușoare sau iritații).

Formă de prezentare:

20 recipiente cu doze unice de 0,3 ml.