LA ROCHE-POSAY - Toleriane Ultra Creme

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 82.63 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Calmeaza intens si pentru o perioada indelungata, eliminand disconfortul celor cu pielea ultra-sensibila si alergica.O formula cu adevarat eficace si inovatoare: ultra-minimalista, fara compromisuri si extrem de sigura.
Toleriane Ultra include doar ingredientele esentiale, acestea pastrandu-se la un numar minim si eliminand orice ingredient potential iritant sau alergic.
O formula ultra-minimalista cu puternic efect calmant, prin compozitia cu Neurosensina, un ingredient activ care interactioneaza cu mecanismele care provoaca iritatia cutanata. Formula concentrata in apa termala La Roche-Posay intareste efectul calmant pentru senzatiile de iritatie si disconfort ale pielii intolerante.
Toleranta ultra-ridicata. Testata pe pielea alergica. 0% conservanti / parabeni / parfum / alcool / coloranti / lanolina. Non-comedogenic.

Indicaţii:

1. Efect imediat: pielea este calmata si iritatiile temperate.
2. Efect de lunga durata, peste 4 saptamani: iritatiile si senzatiile de piele care "arde" dispar.
3. Toleranta: formula testata pe pielea poli-alergica (cu reactii la cel putin 2 alergeni mentionati in Standardele Europene), folosind un protocol de testare foarte strict.

Mod de utilizare:

Se aplica pe fata, gat si zona decolteului dimineata si seara.

Sfatul farmacistului:

Eficienta imediata si de lunga durata. Zi de zi, reduce sensibilitatea si restaureaza confortul cutanat