HEPIFLOR BABY x 10plic

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Cantitate:
Preţ: 30.44 27.40 RON
Preţul conţine TVA
Livrare în 24 ore!

Caracteristici:

Hepiflor pentru bebeluși și copii.
Recomandat în tratamentul cu antibiotice pentru restabilirea echilibrului florei intestinale.
Normalizează tranzitul intestinal pentru o burtică liniștită.
Probiotic cu un conținut de 5 miliarde de culturi vii.

Compoziţie:

Maltodextrina(agent de incarcare),culturi de bacterii probiotice(Bifidobacterium infantis HA-116,Lactobacillus rhamnosus HA-111,Lactobacillus acidophilus HA-122),acid ascorbic(corector de aciditate).

Indicaţii:

Hepiflor pentru bebeluși și copii este un produs probiotic destinat în special copiilor, dar este recomandat și adulților care preferă administrarea de plicuri ce se dizolvă în apă sau lapte.
Hepiflor pentru bebeluși și copii se recomandă în asociere cu tratamentul antibiotic oral, pentru refacerea echilibrului florei intestinale.
Hepiflor pentru bebeluși și copii contribuie la menținerea și restabilirea echilibrului intestinal din tulburările de tranzit care pot apărea în urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociată antibioticelor), contribuind astfel la îmbunătățirea stării generale a organismului.
Hepiflor poate contribui la ameliorarea colicilor și iritabilității de cauză digestivă.

Doze şi mod de administrare:

La copii cu varsta de sub 1 an se recomanda 1 plic pe zi,odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice ,la distanta de cel putin 2 ore de la administrarea acestora.
La copii cu varsta de peste 1 an se recomanda 1-2 plicuri pe zi,odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice,la distanta de cel putin 2 ore de la administrarea acestora.
Continutul plicului se va dizolva intr-un pahar cu lapte,ceai sau apa calduta si se va consuma imediat.
Este util ca utilizarea de Hepiflor pentru bebelusi si copii sa se continue o saptamana dupa incheierea tratamentului cu antibiotice.

Formă de prezentare:

Cutie cu 10 plicuri.