HEPAFAR - suprasolicitari metabolice hapatice

- Categorie: Suplimente alimentare
- Producător: SENSILAB
Caracteristici:
Hepafar este un produs pentru reglarea dietetică a funcției celulelor hepatice. Conține o combinație de fosfolipide naturale din lecitină de soia, extract de anghinare și vitamina E. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Efectele produsului
-reglează funcția celulelor hepatice
-promovează pierderea în greutate
-protejează celulele împotriva stresului oxidativ
-previne acumularea excesivă de grăsimi în celulele hepatice
Ficatul gras este o stare fizică care progresează lent, problema constând în faptul că pacienții pur și simplu nu observă această afecțiune fără teste adecvate. Dacă nu acționăm în mod corespunzător, ficatul gras poate avansa prin inflamarea organului respectiv, ceea ce duce la o stare de boală. Cele mai grave consecințe ale ficatului gras sunt ciroza sau chiar cancerul.
Printre cele mai vulnerabile la apariția ficatului gras sunt persoanele cu obiceiuri alimentare proaste și care fac prea puțină mișcare. Alte cauze pot fi alcoolismul, hepatita B sau C, relații sexuale neprotejate, consumul de cantități mari de medicamente, precum și factorul genetic.
Deoarece fără teste corespunzătoare, de cele mai multe ori nici nu observăm afecțiunea, cel mai adesea insuficiența hepatică este indicată abia la testele de sânge. Cu toate acestea, putem acorda atenție și altor semnale de alarmă cu ajutorul cărora putem recunoaște un ficat mărit:
dureri sub arcul costal drept, indicând faptul că ficatul este mărit
dureri la umărul drept
probleme ale pielii: prurit, pierderea luciului și a culorii sănătoase a pielii
sentimentul de oboseală continuă
o digestie proastă și lentă, balonare, grețuri ocazionale
obezitate cu o distribuție centrală a grăsimii în jurul taliei
scaunul are o consistență și culoare modificate
Chiar dacă ficatul are capacitatea de a se regenera, puteți și dumneavoastră singuri să faceți foarte multe pentru sănătatea ficatului. Și anume printr-un regim alimentar sănătos, exerciții fizice regulate, precum și prin reducerea alcoolului și a medicamentelor. Evitați, prin urmare:
alimentele procesate
băuturile carbogazoase
băuturile pentru sportivi
alimentele de tip fast-food
precum și grăsimile trans
Oamenii care au ficatul gras trebuie să consume alimente cu un indice glicemic scăzut. Aceasta înseamnă că trebuie să ia în considerare regulile similare pe care le respectă și pacienții cu diabet zaharat. Alimentația cu un indice glicemic scăzut permite un bun control asupra zahărului din sânge, şi facilitează pierderea în greutate. De asemenea, este bine să luați vitamina E și substanțe care ajută la îmbunătățirea funcționării celulelor.
Astfel că pentru un ficat sănătos este benefic în mod deosebit consumul de păpădie, recomandate fiind și caju, șofran, lemn dulce, ghimber și ceai verde. Se recomandă și consumul de acizi grași omega 3 pe care îi găsim în peștele de apă adâncă, în special în somon. Cercetările au arătat că acești acizi grași reduc nivelul enzimelor hepatice, al grăsimilor din sânge și îmbunătățesc structura ficatului.
Compoziţie:
Fosfolipide:
Fosfolipidele sunt larg reprezentate în alimentele vegetale și animale, fiind compuse din acizi grași saturați sau nesaturați. Funcția fosfolipidelor este de a neutraliza oxidanții intermediari generați în timpul procesului de neutralizare. În cea de-a doua etapă, etapa eliminării, toxinele neutralizate sunt eliminate din ficat prin rinichi în urină.
Anghinare:
Anghinare este un tratament dovedit științific pentru afecţiunile la ficat, fiind și un ajutor eficient în problemele de indigestie. Conține hidrat de carbon inulină, substanțe amărui de cinarin, proteine, substanțe minerale, provitamina A și vitamina B. Ingredientele din frunzele de anghinare stimulează secreția de bilă, vindecă celulele hepatice, cresc fluxul de urină, iar datorită faptului că este amară anghinare stimulează digestia.
Vitamina E:
Vitamina E este un puternic antioxidant care neutralizează radicalii liberi și protejează membranele celulare împotriva daunelor pe care aceștia le produc. Vitamina E ne protejează organismul împotriva bolilor de inimă, cancer și boala Alzheimer. Sursele cele mai bogate de vitamina E sunt soia, porumbul și uleiul de măsline. Urmează nucile și diferite tipuri de semințe.
Indicaţii:
Acest produs este adecvat pentru toti cei care:
Au un ficat gras
Au un stil de viață nesănătos
Vor să scape de kilogramele în plus
Se află adesea în condiții de stres
Beau și fumează în exces
Dorm prea puțin
Au avut în trecut contacte sexuale neprotejate
Au hepatită tip B sau C
Iau multe medicamente
Consumă des alimente prăjite, grase au dulci
Doresc să-și detoxifice în mod intensiv corpul
Au o valoare crescută a colesterolului
Au o greutate semnificativ excesivă
Nu fac suficientă mișcare
Au în familie persoane care s-au luptat cu o boală de ficat
Doze şi mod de administrare:
Luati 1 -2 capsule de două ori pe zi .Suplimentul se poate lua încontinuu, fără întrerupere. Doza zilnică poate fi mărită în funcție de instrucțiunile medicului dumneavoastră.
Formă de prezentare:
Produsul contine 30 de capsule.