HEMOROEASY *60 cpr

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 56.44 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Hemoroizii sunt dilataţii varicoase ale venelor situate in zona rectală. În Antichitate, erau cunoscuţi sub denumirea de boala Sfîntului Fierce, de la un călugăr ce suferea de această problemă. Patologia cunoaşte o răspîndire vastă, mai mult de jumătate din populaţie cu vîrsta peste 50 de ani suferă de hemoroizi.
Pentru a scăpa de toate neplăcerile dar şi pentru prevenirea acestei boli, vă recomandăm produsul HemoroEasy.

Compoziţie:

Hemoroeasy conţine ca şi substanţa activă o fracţiune flavonoidică purificată micronizată (diosmina, hesperidina). Produsele care conţin aceste substante active, diosmina in doza de 450 mg/comprimat şi hesperidina 50 mg/comprimat, sunt utilizate, de obicei, pentru o bună funcţionare a sistemului venos.Ambele au capacitatea de a întări pereţii venoşi şi de a creşte elasticitatea capilară. Hesperidina poate scădea permeabilitatea capilarelor şi inflamaţia. Substanţele active sunt obţinute printr-o metodă tehnologică unică numită micronizare, procedeu ce creste biodisponibilitatea acestora.

Indicaţii:

-Benefic în reducerea riscului de apariţie a hemoroizilor;
-Contribuie la protecţia venelor împotriva proceselor inflamatorii;
-Susţine funcţionarea corectă a sistemului venos.

Precauţii:

A nu se depăşi doza recomandată. Acest produs nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza in caz de alergie (hipersensibilitate) la oricare dintre ingredientele produsului. Nu este recomandată utilizarea în timpul sarcinii sau alăptării. A nu se lăsa la îndemîna şi vederea copiilor.

Doze şi mod de administrare:

Administrare împotriva simptomelor din boala hemoroidală, pentru cazurile acute, se recomandă iniţial cîte 2 comprimate de 3 ori pe zi timp de 4 zile, apoi cate 2 comprimate de 2 ori pe zi timp de 3 zile. Se poate continua cu cate 1 comprimat de 2 ori pe zi timp de 2 luni. Comprimatele se inghit cu multă apă.