FORTIFIKAT Cap 540mg x 30 cps moi

Imaginile au caracter informativ, ele pot să difere din cauza schimbării de către producători a ambalajelor.
Produs momentan indisponibil
Preţ: 26.60 23.94 RON
Preţul conţine TVA
Stocul se va reface în curând!

Caracteristici:

Fosfolipidele sunt prezente în structura membranelor celulare, având rol în reglarea schimburilor între compartimentul intră şi cel extracelular, precum şi în activarea sistemelor enzimatice de la nivelul membranelor. Fosfolipidele esenţiale normalizează metabolismul lipidelor şi al proteinelor, contribuie la îmbunătăţirea funcţiei de detoxifiere a ficatului; ajută la refacerea structurii celulelor ficatului şi la întârzierea producerii de ţesut conjunctiv.
Fosfolipide esențiale importanţa pentru sănătate Fosfolipidele esenţiale susţîn sănătatea ficatului, contribuind la menţinerea sau refacerea structurii celulare şi la funcţionarea normală a acestuia. Fortifikat forțe® este util când funcţia ficatului este solicitată sau necesită susţinere.

Compoziţie:

Un comprimat conține fosfolipide esențiale (din lecitina din Soia/Glycine hispida) 500mg

Ingrediente: lecitină bogată în fosfolipide esenţiale, capsulă moale (gelatină, glicerol, apă purificată, oxid roşu de fier, acid fumărie, oxid negru de fier, hidroxibenzoat de metil), ulei rafinat de soia (emulsifiant), hidroxianisol butilat şi hidroxitoluen butilat

Indicaţii:

Fosfolipidele esențiale susțin sănătatea ficatului, contribuind la menținerea sau refacerea structurii celulare și la funcționarea normală a acestuia.

Fortikat este util când funcția ficatului este solicitată sau necesită susținere.

Precauţii:

Femeile însărcinate şi cele care alăptează trebuie să întrebe medicul înainte de a lua Fosfolipide esenţiale. Fosfolipidele esenţiale sunt extrase din soia, deci nu sunt recomandate persoanelor alergice la derivate de soia.

Doze şi mod de administrare:

Doza recomandată este de 1 capsulă de 3 ori pe zi.
Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă.

Formă de prezentare:

30 de capsule